Рецепт Пряники з ревеню
На відміну від традиційних рецептів приготування пряники, цей варіант не передбачає використання меду. Основним компонентом тут є соковиті черешки ревеню. Виходить незвично і смачно!
опис приготування:
Пряники на основі ревеню виходить, ароматної, ніжною, використовуйте вологу. Ягоди вишні відмінно вписуються у смакову композицію випічки, але їх можна сміливо замінити іншими ягодами, шматочками фруктів або родзинками. Пригощайтеся!
- ревінь (очищений) — 400 грам
- Цукровий пісок— 200 грам
- яйця курячі— 3 штуки
- Борошно пшеничне (1 або вищий сорт) — 200 грам
- заголовок Бондюель— 50 грам
- вишня— 100 грам
- Олія соняшникова (rafinirovannoe) — 50 мілілітрів
- вода— 20 мілілітрів
- розпушувач— 10 грам
- кориця мелена— 0,5 чайних ложки
Налейте на дно сотейника воду, помістіть туди шматочки ревеню, прогрівайте на помірному вогні протягом декількох хвилин до розм'якшення ревеню. Періодично помішуйте вміст сотейника.
Додайте до размягчнним ревеню цукровий пісок, добре перемішайте до розчинення цукру і проваріть масу пару хвилин. Зніміть з вогню, дайте охолонути до теплого стану (40-50 градусів).
Вбийте в теплу масу яйця по одному. Добре перемішайте компоненти після введення кожного яйця.
В окремій ємності підготуйте суміш двох видів борошна, розпушувача і кориці.
Просійте суху суміш в рідку масу, вводячи її порціями і перемішуючи тісто ложкою.
Видаліть з вишні кісточки і додайте її в тісто, влийте олію, перемішайте ложкою або лопаткою.
Викладіть тісто в підготовлену форму і випікайте пряник з ревеню протягом 55-60 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Залиште готову випічку в духовці ще на 7-10 хвилин, а потім вийміть і дайте охолонути. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Poridzh
Ідеальний варіант випічки для вечірнього чаювання! кількість порцій: 8 мука— 3 склянки яйце— 2 штуки йогурт— 50 грам цукор коричневий Містраль— 1 Склянка вершкове масло— 200 грам сода— 0,5 чайних ложки сливове варення— 150 грам Яйця збиває віночком, додаємо йогурт, розм'якшене вершкове мас...
Пряники з полби
Давно хотілося приготувати пряників до чаю. І тут раптом згадала, що найсмачніші пряники — це пряники! ось, як приготувати пряник з полби по старорусскому рецептом. опис приготування: пряники, це, по суті, торт, тільки з пряниковим смаком. хоча, яка різниця? Це ж все умовності. У кожної господ...
Пряники бананова пісна
Ну, ось і дійшли ми з вами до ручки, так би мовити. Пост дає про себе знати! Доводиться міксувати продукти, вибираючи несподівані варіанти. Сьогодні я розповім, як приготувати пряник бананову пісну. опис приготування: Пряники готувати дуже просто. пісну — взагалі на раз-два! Не встигнете почат...
Пряники «Лакомка»
Ідеальний варіант випічки для вечірнього чаювання! кількість порцій: 5 мука— 3 склянки яйце— 2 штуки йогурт— 50 грам цукор коричневий Містраль— 1 Склянка вершкове масло— 200 грам сода— 0.5 чайних ложки(гашене оцтом) варення сливове— 150 грам Яйця збиває віночком, додаємо йогурт, розм'якшен...
Пряники з бананом
дуже простенька, але від цього не менш смачна пряник в домашніх умовах - прекрасний варіант бюджетної випічки до чаю для всієї родини. дивіться, як приготувати пряник з бананом, і пробуйте! опис приготування: 1. Перед початком процесу потрібно включити духовку і розігріти її до 180 градусів. 2...