Рецепт Пряники з ревеню

Рецепт Пряники з ревеню
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
На відміну від традиційних рецептів приготування пряники, цей варіант не передбачає використання меду. Основним компонентом тут є соковиті черешки ревеню. Виходить незвично і смачно!

опис приготування:

Пряники на основі ревеню виходить, ароматної, ніжною, використовуйте вологу. Ягоди вишні відмінно вписуються у смакову композицію випічки, але їх можна сміливо замінити іншими ягодами, шматочками фруктів або родзинками. Пригощайтеся!

  • ревінь (очищений)  — 400 грам
  • Цукровий пісок— 200 грам
  • яйця курячі— 3 штуки
  • Борошно пшеничне (1 або вищий сорт)  — 200 грам
  • заголовок Бондюель— 50 грам
  • вишня— 100 грам
  • Олія соняшникова (rafinirovannoe)  — 50 мілілітрів
  • вода— 20 мілілітрів
  • розпушувач— 10 грам
  • кориця мелена— 0,5 чайних ложки
Пряники з ревеню - фото крок 1 Підготуйте перелічені продукти. Стебла ревеню очистіть і наріжте невеликими шматочками.

Пряники з ревеню - фото крок 2 Налейте на дно сотейника воду, помістіть туди шматочки ревеню, прогрівайте на помірному вогні протягом декількох хвилин до розм'якшення ревеню. Періодично помішуйте вміст сотейника.

Пряники з ревеню - фото крок 3 Додайте до размягчнним ревеню цукровий пісок, добре перемішайте до розчинення цукру і проваріть масу пару хвилин. Зніміть з вогню, дайте охолонути до теплого стану (40-50 градусів).

Пряники з ревеню - фото крок 4 Вбийте в теплу масу яйця по одному. Добре перемішайте компоненти після введення кожного яйця.

Пряники з ревеню - фото крок 5 В окремій ємності підготуйте суміш двох видів борошна, розпушувача і кориці.

Пряники з ревеню - фото крок 6 Просійте суху суміш в рідку масу, вводячи її порціями і перемішуючи тісто ложкою.

Пряники з ревеню - фото крок 7 Видаліть з вишні кісточки і додайте її в тісто, влийте олію, перемішайте ложкою або лопаткою.

Пряники з ревеню - фото крок 8 Викладіть тісто в підготовлену форму і випікайте пряник з ревеню протягом 55-60 хвилин при температурі 170-180 градусів.

Пряники з ревеню - фото крок 9 Залиште готову випічку в духовці ще на 7-10 хвилин, а потім вийміть і дайте охолонути. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Пряники » Slivovaya Лакомка»

Poridzh

Ідеальний варіант випічки для вечірнього чаювання! кількість порцій: 8 мука— 3 склянки яйце— 2 штуки йогурт— 50 грам цукор коричневий Містраль— 1 Склянка вершкове масло— 200 грам сода— 0,5 чайних ложки сливове варення— 150 грам Яйця збиває віночком, додаємо йогурт, розм'якшене вершкове мас...

Пряники з полби

Пряники з полби

Давно хотілося приготувати пряників до чаю. І тут раптом згадала, що найсмачніші пряники — це пряники! ось, як приготувати пряник з полби по старорусскому рецептом. опис приготування: пряники, це, по суті, торт, тільки з пряниковим смаком. хоча, яка різниця? Це ж все умовності. У кожної господ...

Пряники бананова пісна

Пряники бананова пісна

Ну, ось і дійшли ми з вами до ручки, так би мовити. Пост дає про себе знати! Доводиться міксувати продукти, вибираючи несподівані варіанти. Сьогодні я розповім, як приготувати пряник бананову пісну. опис приготування: Пряники готувати дуже просто. пісну — взагалі на раз-два! Не встигнете почат...

Пряники «Лакомка»

Пряники «Лакомка»

Ідеальний варіант випічки для вечірнього чаювання! кількість порцій: 5 мука— 3 склянки яйце— 2 штуки йогурт— 50 грам цукор коричневий Містраль— 1 Склянка вершкове масло— 200 грам сода— 0.5 чайних ложки(гашене оцтом) варення сливове— 150 грам Яйця збиває віночком, додаємо йогурт, розм'якшен...

Пряники з бананом

Пряники з бананом

дуже простенька, але від цього не менш смачна пряник в домашніх умовах - прекрасний варіант бюджетної випічки до чаю для всієї родини. дивіться, як приготувати пряник з бананом, і пробуйте! опис приготування: 1. Перед початком процесу потрібно включити духовку і розігріти її до 180 градусів. 2...