Рецепт Креветки з брокколі і горошком

Рецепт Креветки з брокколі і горошком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування смажених креветок з брокколі, зеленим горошком, цибулею і лимонною цедрою.

опис приготування:

У великій сковороді з кришкою розтопити 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати білу частину цибулі, лимонну цедру, брокколі, 1/2 склянки води, приправити сіллю і перцем, перемішати. Накрити кришкою і варити, поки броколі не стане яскраво-зеленого кольору і не почне пом'якшуватися, від 3 до 4 хвилин.

Додати креветки і горошок. Накрити кришкою і смажити, помішуючи іноді, поки горох не стане м'яким, від 4 до 6 хвилин.

Додати лимонний сік, зелену частину цибулі і масло, що залишилося, приправити сіллю і перцем. Акуратно перемішати і подавати.

  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • зелених цибулі— 4 штуки(білі і зелені частини, розділені і тонко нарізані)
  • тертої лимонної цедри— 1 Ст. ложка
  • свіжого лимонного соку— 5-6 Ст. ложок
  • брокколі, нарізаної— 450 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • великих креветок— 450 грам
  • зеленого горошку— 300 грам
У великій сковороді з кришкою розтопити 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати білу частину цибулі, лимонну цедру, брокколі, 1/2 склянки води, приправити сіллю і перцем, перемішати. Накрити кришкою і варити, поки броколі не стане яскраво-зеленого кольору і не почне пом'якшуватися, від 3 до 4 хвилин.

Додати креветки і горошок. Накрити кришкою і смажити, помішуючи іноді, поки горох не стане м'яким, від 4 до 6 хвилин.

Додати лимонний сік, зелену частину цибулі і масло, що залишилося, приправити сіллю і перцем. Акуратно перемішати і подавати.

Подібні рецепти

Курка з картоплею і зеленим горошком

Шоколадне печиво з вареним згущеним молоком

Експрес-блюдо, курка з картоплею і зеленим горошком, виручить вас, коли потрібно швидко приготувати вечерю для всієї родини, або стане відмінним пригощанням для компанії друзів. дивіться, як приготувати. опис приготування: Використовуючи всього кілька інгредієнтів, ви можете приготувати смачне...

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...

Курка з горошком і соусом з естрагону

Курка з горошком і соусом з естрагону

Рецепт приготування курки з зеленим горошком, петрушкою і соусом з естрагону і каперсів. опис приготування: покласти курку, часник, лавровий лист, горошини перцю і кілька гілочок петрушки в каструлю. Заповнити майже доверху холодною водою, довести до кипіння. варити від 18 до 20 хвилин, виклас...

Кассероль з брокколі та сиром

Кассероль з брокколі та сиром

Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...