Рецепт Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою
Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою — легкий, смачний супчик красивого смарагдового кольору.
опис приготування:
Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою має корисні речовини, які сприяють виведенню шлаків і канцерогенів з організму. Тому такий суп не тільки принесе естетичне задоволення, але зробить вас здоровіше.
- Свіжий або заморожений шпинат— 100-150 грам
- Стебло і листя селери— 1 штука
- Качан капусти— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Лавровий лист, сіль, перець— — За смаком
- крем— — За смаком(для прикраси)
Шаткуємо капусту і корінь селери, додаємо в каструлю і заливаємо овочі невеликою кількістю підсоленої води, кладемо парочку лаврових листів і варимо близько 15 хвилин.
Потім додаємо в каструлю нарізані листя селери і шпинат. Все добре перемішуємо. Останнім в каструлю йде часник. Його краще завжди додавати останнім, щоб він зберіг більше корисних властивостей.
через 10 хвилин знімаємо каструлю з вогню, зливаємо зайвий бульйон і все ретельно розмелюють за допомогою блендера. Розливаємо по тарілочках, прикрашаємо сметаною і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Сирний пиріг з дріжджового тіста
Ніжним кремом зі шпинату можна прикрасити бутерброди і тарталетки. А готується такий крем в лічені хвилини. До того ж, він дуже корисний. опис приготування: У великій каструлі доведіть підсолену воду до кипіння. Додати шпинат і варити приблизно 1 хвилину. Злийте воду в друшляк, промийте шпинат...
Крокети з шпинату з сиром
Хрустка піджареної корочка і ніжна вершкова серцевина. Це дуже незвично і дуже смачно, повірте! Якщо ви любите пробувати нові страви і не боїтеся експериментів, обов'язково приготуйте їх! опис приготування: Вам подобається експериментувати на кухні і пробувати нові цікаві та смачні страви? Ось...
Картопляний салат з селерою і корнішонами
Рецепт приготування салату з картоплею, селерою, болгарським перцем, цибулею і корнішонами. опис приготування: Помістити картопля у велику каструлю з достатньою кількістю води. Довести до кипіння на сильному вогні, додати 1 столову ложку солі. готувати, поки картопля не стане м'яким, близько 2...
Кассероль з тунцем, селерою і грибами
Рецепт приготування кассероль з яєчної локшиною, тунець, цибулею, селерою, грибами, сиром і кропом. опис приготування: нарізати цибулю, селера і болгарський перець. Змастити маслом форму для випічки, відкласти в сторону. Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці. Розтопити масло в...
Котлети з курячого фаршу з капустою, тушковані в томаті
Рекомендую приготувати ситні котлети з курячого фаршу з капустою. & Quot; Фішкою" даного блюда є те, що котлети гасяться в томатному соусі. В результаті м'ясо набуває дуже смачний томатний аромат. опис приготування: Ви вже знаєте, як приготувати котлети з курячого фаршу з капустою, тушковані в...