Рецепт Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою

Рецепт Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою — легкий, смачний супчик красивого смарагдового кольору.

опис приготування:

Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою має корисні речовини, які сприяють виведенню шлаків і канцерогенів з організму. Тому такий суп не тільки принесе естетичне задоволення, але зробить вас здоровіше.

  • Свіжий або заморожений шпинат— 100-150 грам
  • Стебло і листя селери— 1 штука
  • Качан капусти— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • Лавровий лист, сіль, перець— — За смаком
  • крем— — За смаком(для прикраси)
Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування крем-супу. Капусту і селеру гарненько промиємо, Chesnok чистий. Шпинат для цієї страви можна використовувати як заморожений, так і свіжий.

Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою - фото крок 2 Шаткуємо капусту і корінь селери, додаємо в каструлю і заливаємо овочі невеликою кількістю підсоленої води, кладемо парочку лаврових листів і варимо близько 15 хвилин.

Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою - фото крок 3 Потім додаємо в каструлю нарізані листя селери і шпинат. Все добре перемішуємо. Останнім в каструлю йде часник. Його краще завжди додавати останнім, щоб він зберіг більше корисних властивостей.

Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою - фото крок 4 через 10 хвилин знімаємо каструлю з вогню, зливаємо зайвий бульйон і все ретельно розмелюють за допомогою блендера. Розливаємо по тарілочках, прикрашаємо сметаною і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Крем зі шпинату

Сирний пиріг з дріжджового тіста

Ніжним кремом зі шпинату можна прикрасити бутерброди і тарталетки. А готується такий крем в лічені хвилини. До того ж, він дуже корисний. опис приготування: У великій каструлі доведіть підсолену воду до кипіння. Додати шпинат і варити приблизно 1 хвилину. Злийте воду в друшляк, промийте шпинат...

Крокети з шпинату з сиром

Крокети з шпинату з сиром

Хрустка піджареної корочка і ніжна вершкова серцевина. Це дуже незвично і дуже смачно, повірте! Якщо ви любите пробувати нові страви і не боїтеся експериментів, обов'язково приготуйте їх! опис приготування: Вам подобається експериментувати на кухні і пробувати нові цікаві та смачні страви? Ось...

Картопляний салат з селерою і корнішонами

Картопляний салат з селерою і корнішонами

Рецепт приготування салату з картоплею, селерою, болгарським перцем, цибулею і корнішонами. опис приготування: Помістити картопля у велику каструлю з достатньою кількістю води. Довести до кипіння на сильному вогні, додати 1 столову ложку солі. готувати, поки картопля не стане м'яким, близько 2...

Кассероль з тунцем, селерою і грибами

Кассероль з тунцем, селерою і грибами

Рецепт приготування кассероль з яєчної локшиною, тунець, цибулею, селерою, грибами, сиром і кропом. опис приготування: нарізати цибулю, селера і болгарський перець. Змастити маслом форму для випічки, відкласти в сторону. Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці. Розтопити масло в...

Котлети з курячого фаршу з капустою, тушковані в томаті

Котлети з курячого фаршу з капустою, тушковані в томаті

Рекомендую приготувати ситні котлети з курячого фаршу з капустою. & Quot; Фішкою" даного блюда є те, що котлети гасяться в томатному соусі. В результаті м'ясо набуває дуже смачний томатний аромат. опис приготування: Ви вже знаєте, як приготувати котлети з курячого фаршу з капустою, тушковані в...