Рецепт Кассероль з тунцем, селерою і грибами

Рецепт Кассероль з тунцем, селерою і грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування кассероль з яєчної локшиною, тунець, цибулею, селерою, грибами, сиром і кропом.

опис приготування:

нарізати цибулю, селера і болгарський перець. Змастити маслом форму для випічки, відкласти в сторону. Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці.

Розтопити масло в середній каструлі. Додати цибулю, селера і болгарський перець. смажити ,поки овочі не стануть м'якими. Додати борошно і продовжувати варити, постійно помішуючи, протягом 1 хвилини. Повільно додати молоко, довести до кипіння і варити протягом 2 хвилин. Зняти з вогню. Додати тунця, гриби, кріп, сіль і перець. обережно перемішати.

Викласти половину приготовленої локшиною в підготовлену форму для випічки. Викласти половину суміші тунця і 1 чашку сиру. Повторити з рештою інгредієнтами. Посипати зверху подрібненими крекерами або чіпсами.

Випікати при температурі 175 градусів протягом 30 хвилин, до золотистого кольору.


  • яєчної локшини— 240 грам
  • середній цибулю— 1 штука
  • стебла селери— 2 штуки
  • зелений болгарський перець— 1 штука
  • борошна— 1/4 склянки
  • молока— 2 1/2 склянки
  • тунця— 375 грам
  • грибів— 200 грам
  • кропу— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
нарізати цибулю, селера і болгарський перець. Змастити маслом форму для випічки, відкласти в сторону. Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці.

Розтопити масло в середній каструлі. Додати цибулю, селера і болгарський перець. смажити ,поки овочі не стануть м'якими. Додати борошно і продовжувати варити, постійно помішуючи, протягом 1 хвилини. Повільно додати молоко, довести до кипіння і варити протягом 2 хвилин. Зняти з вогню. Додати тунця, гриби, кріп, сіль і перець. обережно перемішати.

Викласти половину приготовленої локшиною в підготовлену форму для випічки. Викласти половину суміші тунця і 1 чашку сиру. Повторити з рештою інгредієнтами. Посипати зверху подрібненими крекерами або чіпсами.

Випікати при температурі 175 градусів протягом 30 хвилин, до золотистого кольору.


Подібні рецепти

Кассероль з кабачків і сиру

Равіолі грибні

Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...

Кассероль з брокколі та сиром

Кассероль з брокколі та сиром

Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...

Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...

Кассероль з солодкої картоплі

Кассероль з солодкої картоплі

Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...