Рецепт Кассероль з солодкої картоплі з зефіром
Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха.
опис приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки рідина не випарується, близько 2 хвилин.
Зняти каструлю з вогню, додати молоко, масло і мускатний горіх. Збивати до отримання однорідної маси, приправити сіллю і перцем. Викласти масу в форму для випікання. Зверху викласти зефір. випікати, поки зефір не стане злегка коричневого кольору, від 15 до 20 хвилин.
- солодкої картоплі (близько 8 шт.), очищеного і нарізаного— 1300 грам
- сіль і мелений перець— 1 частина
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- меленого мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
Зняти каструлю з вогню, додати молоко, масло і мускатний горіх. Збивати до отримання однорідної маси, приправити сіллю і перцем. Викласти масу в форму для випікання. Зверху викласти зефір. випікати, поки зефір не стане злегка коричневого кольору, від 15 до 20 хвилин.
Подібні рецепти
Куряча кассероль з пастою ротіні
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...
Кекс з солодкої картоплі з віскі
Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...
Кава з зефіром
Кава з зефіром - вишукані ласощі, здатне зробити ваше ранок особливо приємним і радісним. Він має неповторний ніжний смак і вабливий аромат. Спробуйте почати день з цього чарівного напою! опис приготування: Якщо кава з зефіром дати трохи постояти, а потім перевернути зефірінкі ложкою, утворюєт...
Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...
Кассероль з брокколі та сиром
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...