Рецепт Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Рецепт Кассероль з солодкої картоплі з зефіром
Кількість порцій: 8 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха.

опис приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки рідина не випарується, близько 2 хвилин.

Зняти каструлю з вогню, додати молоко, масло і мускатний горіх. Збивати до отримання однорідної маси, приправити сіллю і перцем. Викласти масу в форму для випікання. Зверху викласти зефір. випікати, поки зефір не стане злегка коричневого кольору, від 15 до 20 хвилин.


  • солодкої картоплі (близько 8 шт.), очищеного і нарізаного— 1300 грам
  • сіль і мелений перець— 1 частина
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • меленого мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки рідина не випарується, близько 2 хвилин.

Зняти каструлю з вогню, додати молоко, масло і мускатний горіх. Збивати до отримання однорідної маси, приправити сіллю і перцем. Викласти масу в форму для випікання. Зверху викласти зефір. випікати, поки зефір не стане злегка коричневого кольору, від 15 до 20 хвилин.


Подібні рецепти

Кассероль з солодкої картоплі

Куряча кассероль з пастою ротіні

Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...

Кава з зефіром

Кава з зефіром

Кава з зефіром - вишукані ласощі, здатне зробити ваше ранок особливо приємним і радісним. Він має неповторний ніжний смак і вабливий аромат. Спробуйте почати день з цього чарівного напою! опис приготування: Якщо кава з зефіром дати трохи постояти, а потім перевернути зефірінкі ложкою, утворюєт...

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...

Кассероль з брокколі та сиром

Кассероль з брокколі та сиром

Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...