Рецепт Кекс з солодкої картоплі з віскі
Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком.
опис приготування:
Розігріти духовку до 160 градусів.
У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити. Додати борошно, молоко, віскі, розпушувач, спеції і сіль, перемішати. Змастити маслом форму для випікання. Посипати дно горіхами пекан. Вилити тісто у форму. випікати від 50 до 60 хвилин. дати охолонути 10 хвилин.
Щоб приготувати сироп, в невеликій каструлі довести цукор і 1 / 2 склянки води до кипіння. варити 5 хвилин. Додати масло, ваніль і віскі. варити, поки сироп не загусне, близько 5 хвилин.
Витягти готовий кекс з форми, дати повністю охолонути на решітці. Полити торт сиропом з віскі. подавати кекс, нарізавши скибочками і полив їх сиропом.
- великих яйця— 2 штуки
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
- розпушувача— 1 Ст. ложка
- спецій для гарбузового пирога— 1 Чайна ложка
- солі— 3/4 чайних ложки
- нарезанных орехов пекан— 3 Ст. ложки
- Для сиропа из виски:цукру— 1 Склянка
- екстракту ванілі— 1/2 чайних ложки
- вершкового масла— 1 Чайна ложка
- віскі— 2 Ст. ложки
У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити. Додати борошно, молоко, віскі, розпушувач, спеції і сіль, перемішати. Змастити маслом форму для випікання. Посипати дно горіхами пекан. Вилити тісто у форму. випікати від 50 до 60 хвилин. дати охолонути 10 хвилин.
Щоб приготувати сироп, в невеликій каструлі довести цукор і 1 / 2 склянки води до кипіння. варити 5 хвилин. Додати масло, ваніль і віскі. варити, поки сироп не загусне, близько 5 хвилин.
Витягти готовий кекс з форми, дати повністю охолонути на решітці. Полити торт сиропом з віскі. подавати кекс, нарізавши скибочками і полив їх сиропом.
Подібні рецепти
Курка з лимоном і базиліком
Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...
Кассероль з солодкої картоплі
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...
Курка з соусом з віскі і персиків
Рецепт приготування курячих стегенець, тушкованих з жовтим цибулею, віскі, соусом барбекю, консервованими персиками, часником і зеленою цибулею. опис приготування: Вишуканий аромат віскі і димчастий соус барбекю надають цим курячі стегенця терпкий смак. курячих стегенець— 12 штук оливкового...
Кекс з вівсяних пластівців
Хочете зробити солоденьке до чаю? Не тільки смачний, але і простий у приготуванні кекс з вівсяних пластівців в домашніх умовах — прекрасний варіант випічки для всієї родини. перевірте самі! опис приготування: Це дуже простий рецепт кексу з вівсяних пластівців, доповнений родзинками. Але при ба...
Кекс з гарбуза з шоколадом
В черговий раз переконуюся, що гарбуз - це універсальний овоч. З неї виходить смачний суп, гарнір, салати і навіть десерт. Тому підтвердження рецепт, як приготувати кекс з гарбуза з шоколадом. опис приготування: Рецепт гарний тим, що для приготування не потрібно попередньо відварювати гарбуз, ...