Рецепт Курка з соусом з віскі і персиків
Рецепт приготування курячих стегенець, тушкованих з жовтим цибулею, віскі, соусом барбекю, консервованими персиками, часником і зеленою цибулею.
опис приготування:
Вишуканий аромат віскі і димчастий соус барбекю надають цим курячі стегенця терпкий смак.
- курячих стегенець— 12 штук
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- жовтий цибулю— 1 штука
- віскі— 1-1/2 склянки
- соусу Барбекю— 360 грам
- банка консервованих персиків— 1 штука
- Вустершірского соусу— 2 Ст. ложки
- часнику— 4 зубчики
- зелених цибулі— 3 штуки
2. Обсмажити з обох сторін до коричневого кольору, потім викласти курку на тарілку і повторити з рештою стегнами.
3. Відлити половину жиру і повернути каструлю на вогонь. Додати нарізаний жовтий цибулю і перемішати, готувати 2 хвилини.
4. Налити віскі в каструлю. Будьте дуже обережні, якщо ви використовуєте відкритий вогонь. Перемішати з цибулею і курячим жиром, готувати 1-2 хвилини, поки віскі не зменшиться в обсязі.
5. Влити соус барбекю, додати консервовані персики, воду і вустершірскій соус. Додати зубчики часнику. Розмішати до об'єднання.
6. Потім додати курячі стегенця шкірою вгору. Накрити кришкою і поставити каструлю в духовку. гасити 1 1/2 годину, потім вийняти з духовки.
7. Викласти шматочки курки на велику гірку картопляного пюре. Посипати нарізаною зеленою цибулею зверху і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Морква, глазурована в віскі
Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...
Компот з персиків
Компот з персиків — прекрасна заготівля на зиму і освіжаючий напій. Такий компот легко приготувати самому. Знайомтеся — рецепт приготування компоту з персиків на зиму на трилітрову банку! опис приготування: Компот з персиків на зиму на трилітрову банку готується досить швидко і легко. Тепер з ...
Курка по-азійському з соусом і рисом
Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...
Курка під горіховим соусом
Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...
Курка з гірчично-вершковим соусом
Рецепт приготування курячих грудок з соусом з часнику, коньяку, гірчиці, жирних вершків і курячого бульйону. опис приготування: У гірчично-вершковому соусі присутній коньяк, що робить соус особливо багатим і насиченим смаком. курячі грудки без кісток і шкіри— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ...