Рецепт Курка з соусом з віскі і персиків

Рецепт Курка з соусом з віскі і персиків
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування курячих стегенець, тушкованих з жовтим цибулею, віскі, соусом барбекю, консервованими персиками, часником і зеленою цибулею.

опис приготування:

Вишуканий аромат віскі і димчастий соус барбекю надають цим курячі стегенця терпкий смак.

  • курячих стегенець— 12 штук
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • віскі— 1-1/2  склянки
  • соусу Барбекю— 360 грам
  • банка консервованих персиків— 1 штука
  • Вустершірского соусу— 2 Ст. ложки
  • часнику— 4 зубчики
  • зелених цибулі— 3 штуки
Курка з соусом з віскі і персиків - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 150 градусів. Жовтий цибулю нарізати кубиками. Очистити зубчики часнику. Тонко нарізати зелену цибулю. Розігріти оливкову олію і вершкове масло у великій каструлі на сильному вогні. Викласти курячі стегна в каструлю, шкірою вниз, по 4 штуки за партію.

Курка з соусом з віскі і персиків - фото крок 2 2. Обсмажити з обох сторін до коричневого кольору, потім викласти курку на тарілку і повторити з рештою стегнами.

Курка з соусом з віскі і персиків - фото крок 3 3. Відлити половину жиру і повернути каструлю на вогонь. Додати нарізаний жовтий цибулю і перемішати, готувати 2 хвилини.

Курка з соусом з віскі і персиків - фото крок 4 4. Налити віскі в каструлю. Будьте дуже обережні, якщо ви використовуєте відкритий вогонь. Перемішати з цибулею і курячим жиром, готувати 1-2 хвилини, поки віскі не зменшиться в обсязі.

Курка з соусом з віскі і персиків - фото крок 5 5. Влити соус барбекю, додати консервовані персики, воду і вустершірскій соус. Додати зубчики часнику. Розмішати до об'єднання.

Курка з соусом з віскі і персиків - фото крок 6 6. Потім додати курячі стегенця шкірою вгору. Накрити кришкою і поставити каструлю в духовку. гасити 1 1/2 годину, потім вийняти з духовки.

Курка з соусом з віскі і персиків - фото крок 7 7. Викласти шматочки курки на велику гірку картопляного пюре. Посипати нарізаною зеленою цибулею зверху і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Морква, глазурована в віскі

Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...

Компот з персиків

Компот з персиків

Компот з персиків — прекрасна заготівля на зиму і освіжаючий напій. Такий компот легко приготувати самому. Знайомтеся — рецепт приготування компоту з персиків на зиму на трилітрову банку! опис приготування: Компот з персиків на зиму на трилітрову банку готується досить швидко і легко. Тепер з ...

Курка по-азійському з соусом і рисом

Курка по-азійському з соусом і рисом

Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...

Курка під горіховим соусом

Курка під горіховим соусом

Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...

Курка з гірчично-вершковим соусом

Курка з гірчично-вершковим соусом

Рецепт приготування курячих грудок з соусом з часнику, коньяку, гірчиці, жирних вершків і курячого бульйону. опис приготування: У гірчично-вершковому соусі присутній коньяк, що робить соус особливо багатим і насиченим смаком. курячі грудки без кісток і шкіри— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ...