Рецепт Кассероль з солодкої картоплі

Рецепт Кассероль з солодкої картоплі
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування.

опис приготування:

Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 9 хвилин. Злити воду і зробити пюре.

Розігріти духовку до 190 градусів. розтопити 120 г масла в невеликій каструлі на середньому вогні, від 5 до 7 хвилин. Зняти з вогню, додати 2 столові ложки шавлії. Додати масло і молоко в картопля.

Приправити сіллю і перцем. Викласти в каструлю. Суміш може зберігатися в холодильнику протягом 2 днів.

Змішати панірувальні сухарі з 2 столовими ложками розтопленого вершкового масла і залишилася 1/2 столовою ложкою шавлії.

Приправити сіллю і перцем. перемішати.

Змішати картоплю з панірувальними сухарями. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 40 хвилин. Якщо верхівка темніє дуже швидко, накрийте її фольгою. Дати охолонути протягом 10 хвилин і подавати.


  • солодкої картоплі, очищеного і нарізаного— 900 грам
  • картоплі, очищеного і нарізаного— 450 грам
  • несоленого сливочного масла плюс 2 столовые ложки растопленного— 120 грам
  • нарізаного свіжого шавлії— 21/2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
  • свіжих панірувальних сухарів— 1 Склянка
Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 9 хвилин. Злити воду і зробити пюре.

Розігріти духовку до 190 градусів. розтопити 120 г масла в невеликій каструлі на середньому вогні, від 5 до 7 хвилин. Зняти з вогню, додати 2 столові ложки шавлії. Додати масло і молоко в картопля.

Приправити сіллю і перцем. Викласти в каструлю. Суміш може зберігатися в холодильнику протягом 2 днів.

Змішати панірувальні сухарі з 2 столовими ложками розтопленого вершкового масла і залишилася 1/2 столовою ложкою шавлії.

Приправити сіллю і перцем. перемішати.

Змішати картоплю з панірувальними сухарями. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 40 хвилин. Якщо верхівка темніє дуже швидко, накрийте її фольгою. Дати охолонути протягом 10 хвилин і подавати.


Подібні рецепти

Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Куряча кассероль з пастою ротіні

Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...

Кассероль з брокколі та сиром

Кассероль з брокколі та сиром

Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...

Кассероль «так»

Кассероль «так»

Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...