Рецепт Кассероль з солодкої картоплі
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування.
опис приготування:
Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 9 хвилин. Злити воду і зробити пюре.
Розігріти духовку до 190 градусів. розтопити 120 г масла в невеликій каструлі на середньому вогні, від 5 до 7 хвилин. Зняти з вогню, додати 2 столові ложки шавлії. Додати масло і молоко в картопля.
Приправити сіллю і перцем. Викласти в каструлю. Суміш може зберігатися в холодильнику протягом 2 днів.
Змішати панірувальні сухарі з 2 столовими ложками розтопленого вершкового масла і залишилася 1/2 столовою ложкою шавлії.
Приправити сіллю і перцем. перемішати.
Змішати картоплю з панірувальними сухарями. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 40 хвилин. Якщо верхівка темніє дуже швидко, накрийте її фольгою. Дати охолонути протягом 10 хвилин і подавати.
- солодкої картоплі, очищеного і нарізаного— 900 грам
- картоплі, очищеного і нарізаного— 450 грам
- несоленого сливочного масла плюс 2 столовые ложки растопленного— 120 грам
- нарізаного свіжого шавлії— 21/2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— 1 За смаком
- свіжих панірувальних сухарів— 1 Склянка
Розігріти духовку до 190 градусів. розтопити 120 г масла в невеликій каструлі на середньому вогні, від 5 до 7 хвилин. Зняти з вогню, додати 2 столові ложки шавлії. Додати масло і молоко в картопля.
Приправити сіллю і перцем. Викласти в каструлю. Суміш може зберігатися в холодильнику протягом 2 днів.
Змішати панірувальні сухарі з 2 столовими ложками розтопленого вершкового масла і залишилася 1/2 столовою ложкою шавлії.
Приправити сіллю і перцем. перемішати.
Змішати картоплю з панірувальними сухарями. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 40 хвилин. Якщо верхівка темніє дуже швидко, накрийте її фольгою. Дати охолонути протягом 10 хвилин і подавати.
Подібні рецепти
Куряча кассероль з пастою ротіні
Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...
Кекс з солодкої картоплі з віскі
Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...
Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...
Кассероль з брокколі та сиром
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...
Кассероль «так»
Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...