Рецепт Кассероль «так»

Рецепт Кассероль «так»
Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв.
Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру.

опис приготування:

Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жароміцної формі. Але додавши гостру приправу "; Тако" і хрусткі чіпси, ви отримаєте запіканку з мексиканськими мотивами.

Приготуйте цю м'ясну запіканку на обід або вечерю, і ваш чоловік обов'язково попросить добавки. Отже, дивіться, як приготувати кассероль "; Тако ";. Приємних вам клопоту на кухні!

  • фарш яловичий— 500 грам
  • Макаронні вироби— 250 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • томатне пюре— 1 Склянка
  • соус томатний— 1/2 склянки
  • Сир твердих сортів— 120 грам
  • Чіпси— 100 грам
  • крем— 100 грам(для подачі)
  • Цибуля зелена— 1 пучок(для подачі)
  • сіль— За смаком
  • Приготування & Quot; Таким чином,"  — 1 Ст. ложка
Kasserolle & Quot; Так Макарони відварити до стану al dente, відкиньте на друшляк.

Kasserolle & Quot; Так Додайте томатний соус і томатне пюре, перемішайте, тушкуйте протягом 2-3 хвилин.

Kasserolle & Quot; Так Духовку розігрійте до 180 ° С. Викладіть макарони з фаршем на дно форми для запікання.

Kasserolle & Quot; Так Зверху - тертий сир. Запікайте в духовці протягом 30 хвилин до розплавлення сиру.


Подібні рецепти

Кассероль з кабачків і сиру

Пиріг з лаваша на сковороді

Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...

Кассероль з брокколі та сиром

Кассероль з брокколі та сиром

Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...

Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...

Кассероль з солодкої картоплі

Кассероль з солодкої картоплі

Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...