Рецепт Кассероль з кабачків і сиру
Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю.
опис приготування:
Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, що робити. Запіканка дуже ситна. А в холодному вигляді вона навіть смачніше, ніж в гарячому. Відмінне вегетаріанське блюдо або гарнір до м'ясного.
- кабачки молоді— 1 кілограм
- яйця— 5 штук
- Плавлений сир— 5 штук
- часник— 3 зубчики
- Цибуля— 2 штуки
- сіль, спеції— За смаком
- Оливкова олія— 3-4 Ст. ложок
2. Цибуля наріжте півкільцями, а часник подрібніть ножем.
3. На оливковій олії підсмажте до м'якості цибулю, потім додайте кабачки і кілька хвилин протушкувати.
4. Плавлений сирок наріжте кубиками і відправте на сковороду до овочів. Не забудьте додати часник. помішуйте, поки сир повністю не розплавиться, потім приберіть з вогню.
5. додайте сіль, спеції і залийте овочі збитими яйцями. перемішайте.
6. Змастіть форму для випікання маслом і викладіть всю масу зі сковороди. Випікайте при температурі 180 градусів 35-45 хвилин до золотистого кольору.
Подібні рецепти
Пишні коржі на дріжджах
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...
Кассероль з брокколі та сиром
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...
Кассероль «так»
Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...
Кассероль з тунцем, селерою і грибами
Рецепт приготування кассероль з яєчної локшиною, тунець, цибулею, селерою, грибами, сиром і кропом. опис приготування: нарізати цибулю, селера і болгарський перець. Змастити маслом форму для випічки, відкласти в сторону. Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці. Розтопити масло в...
Кассероль із зеленою квасолею
Рецепт приготування кассероль із зеленою квасолею, грибами і цибулею-шалот. опис приготування: Розігріти духовку до 215 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. У великій мисці перемішати цибулю-шалот і 1 1/4 склянки борошна. Смажити до золотистого кольору і хрусткої с...