Рецепт Кассероль із зеленою квасолею
Рецепт приготування кассероль із зеленою квасолею, грибами і цибулею-шалот.
опис приготування:
Розігріти духовку до 215 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні.
У великій мисці перемішати цибулю-шалот і 1 1/4 склянки борошна. Смажити до золотистого кольору і хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. зменшіть вогонь, якщо цибуля стає коричневим занадто швидко. Викласти на паперовий рушник, приправити сіллю. Відкласти в сторону. (Зберігати в герметичному контейнері при кімнатній температурі з шаром паперових рушників, до 2 днів.)
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити зелену квасолю до готовності, 6 хвилин. Злити воду і промити холодною водою. висушити. (Зберігати в закритому поліетиленовому мішку в холодильнику до 1 дня.)
У великій каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати гриби і смажити, поки рідина не випарується, близько 7 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати 1/4 чашки борошна і смажити, помішуючи, приблизно 1 хвилину. помішуючи, поступово додавати бульйон, потім молоко. Довести до кипіння. готувати, помішуючи, поки соус не загусне, приблизно 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем. (Зберігати в холодильнику, закривши поліетиленовою плівкою, до 2 днів. Розігріти перед використанням.)
Додати зелену квасолю в грибний соус і перемішати. Викласти суміш у форму для випічки. випікати близько 15 хвилин, поки маса не підніметься по краях. Подавати зі смаженою цибулею.
- рослинної олії— 3 склянки
- Порт-salotų, нарезать очень тонкими кольцами— 6 штук
- борошна— 11/2 склянки
- сіль і мелений перець— 1 За смаком
- зеленої квасолі, нарезанной на две части— 900 грам
- грибів, обрезается и крупно нарезанные— 450 грам
- курячого бульйону— 430 мілілітрів
У великій мисці перемішати цибулю-шалот і 1 1/4 склянки борошна. Смажити до золотистого кольору і хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. зменшіть вогонь, якщо цибуля стає коричневим занадто швидко. Викласти на паперовий рушник, приправити сіллю. Відкласти в сторону. (Зберігати в герметичному контейнері при кімнатній температурі з шаром паперових рушників, до 2 днів.)
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити зелену квасолю до готовності, 6 хвилин. Злити воду і промити холодною водою. висушити. (Зберігати в закритому поліетиленовому мішку в холодильнику до 1 дня.)
У великій каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати гриби і смажити, поки рідина не випарується, близько 7 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати 1/4 чашки борошна і смажити, помішуючи, приблизно 1 хвилину. помішуючи, поступово додавати бульйон, потім молоко. Довести до кипіння. готувати, помішуючи, поки соус не загусне, приблизно 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем. (Зберігати в холодильнику, закривши поліетиленовою плівкою, до 2 днів. Розігріти перед використанням.)
Додати зелену квасолю в грибний соус і перемішати. Викласти суміш у форму для випічки. випікати близько 15 хвилин, поки маса не підніметься по краях. Подавати зі смаженою цибулею.
Подібні рецепти
Куряча кассероль з пастою ротіні
Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...
Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...
Кассероль з брокколі та сиром
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...
Кассероль з солодкої картоплі з зефіром
Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...
Кассероль з солодкої картоплі
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...