Рецепт Курка по-французьки

Рецепт Курка по-французьки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування французького блюда з курки з горохом і беконом.

опис приготування:

1. Обсмажити бекон у великій сухій сковороді на середньому вогні протягом 3 хвилин. Перекласти бекон в миску, залишивши жир в сковороді. Викласти курячі стегна в сковороду і обсмажувати в залишках жиру близько 4-5 хвилин з усіх боків.

2. Посунути курячі стегна до одного краю сковороди, додайте дрібно нарізаний часник і цибулю. Обсмажувати протягом 30 секунд. Залити курячий бульйон. Повернути бекон назад, закрити кришкою і варити приблизно 15 хвилин. Трохи збільшити температуру.

3. Перекласти горошок і нарізані листя салату до бекону і курці, тушкувати протягом 4 хвилин. Горох повинен стати м'яким. Гасити до повної готовності курячих стегенець. Заправити сметаною перед подачею на стіл.

  • копчений бекон— 6 скибочок
  • курячі стегна— 8 штук(без кісток, без шкіри)
  • часник— 2 зубчики
  • пучок зеленого лука— 1 штука
  • курячий бульйон— 300 мілілітрів
  • заморожений горошок— 250 грам
  • листя салату— 1 штука
  • крем— 2 Ст. ложки
1. Обсмажити бекон у великій сухій сковороді на середньому вогні протягом 3 хвилин. Перекласти бекон в миску, залишивши жир в сковороді. Викласти курячі стегна в сковороду і обсмажувати в залишках жиру близько 4-5 хвилин з усіх боків.

2. Посунути курячі стегна до одного краю сковороди, додайте дрібно нарізаний часник і цибулю. Обсмажувати протягом 30 секунд. Залити курячий бульйон. Повернути бекон назад, закрити кришкою і варити приблизно 15 хвилин. Трохи збільшити температуру.

3. Перекласти горошок і нарізані листя салату до бекону і курці, тушкувати протягом 4 хвилин. Горох повинен стати м'яким. Гасити до повної готовності курячих стегенець. Заправити сметаною перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Суп-пюре з картоплі і цибулі-порей

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...