Рецепт Курка по-французьки
Рецепт приготування французького блюда з курки з горохом і беконом.
опис приготування:
1. Обсмажити бекон у великій сухій сковороді на середньому вогні протягом 3 хвилин. Перекласти бекон в миску, залишивши жир в сковороді. Викласти курячі стегна в сковороду і обсмажувати в залишках жиру близько 4-5 хвилин з усіх боків.
2. Посунути курячі стегна до одного краю сковороди, додайте дрібно нарізаний часник і цибулю. Обсмажувати протягом 30 секунд. Залити курячий бульйон. Повернути бекон назад, закрити кришкою і варити приблизно 15 хвилин. Трохи збільшити температуру.
3. Перекласти горошок і нарізані листя салату до бекону і курці, тушкувати протягом 4 хвилин. Горох повинен стати м'яким. Гасити до повної готовності курячих стегенець. Заправити сметаною перед подачею на стіл.
- копчений бекон— 6 скибочок
- курячі стегна— 8 штук(без кісток, без шкіри)
- часник— 2 зубчики
- пучок зеленого лука— 1 штука
- курячий бульйон— 300 мілілітрів
- заморожений горошок— 250 грам
- листя салату— 1 штука
- крем— 2 Ст. ложки
2. Посунути курячі стегна до одного краю сковороди, додайте дрібно нарізаний часник і цибулю. Обсмажувати протягом 30 секунд. Залити курячий бульйон. Повернути бекон назад, закрити кришкою і варити приблизно 15 хвилин. Трохи збільшити температуру.
3. Перекласти горошок і нарізані листя салату до бекону і курці, тушкувати протягом 4 хвилин. Горох повинен стати м'яким. Гасити до повної готовності курячих стегенець. Заправити сметаною перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Суп-пюре з картоплі і цибулі-порей
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...