Рецепт Креветки і бекон з крупою

Рецепт Креветки і бекон з крупою
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування смажених креветок і шматочків запеченого бекону з крупою і цибулею.

опис приготування:

Незвичайно смачне поєднання смажених креветок з беконом і вершкової крупою робить це блюдо неповторно смачним і ароматним.

  • курячих бульйонні кубики— 2 штуки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • крупи— 1/2 склянки
  • креветок— 450 грам
  • приправа каджун— — За смаком
  • бекону— 4 скибочки
  • лимонного соку— 2 чайних ложки
  • часнику— 1 зубчик
Креветки і бекон з крупою - фото крок 1 1. Пропустити часник через прес. Дрібно нарізати цибулю. Натерти сир. Викласти скибочки бекону на деко. Помістити деко в холодну духовку, потім нагріти духовку до 200 градусів і готувати бекон протягом 15 хвилин з кожного боку до готовності. Дати бекону охолонути, нарізати скибочки бекону на дрібні шматочки і злити жир з дека в миску.

Креветки і бекон з крупою - фото крок 2 2. У каструлі довести 2 чашки води, бульйонні кубики, вершкове масло і крупу до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і варити на повільному вогні близько 7 хвилин, поки крупа не стане густою і ніжною. Зняти з вогню і змішати з тертим сиром.

Креветки і бекон з крупою - фото крок 3 3. Додати 1-2 столові ложки жиру, що залишився від запікання бекону, в середню сковороду, нагріти на середньому вогні. Викласти в сковороду креветки з великою кількістю приправи каджун . смажити, поки креветки не стануть рожевими, близько 1 хвилини з кожного боку. Зменшити вогонь до середнього і додати бекон, цибуля, часнику і трохи лимонного соку. смажити ще 1-2 хвилини, поки часник і цибуля не стануть м'якими, а креветки не будуть готові.

Креветки і бекон з крупою - фото крок 4 4. Викласти крупу на блюдо, а зверху помістити креветки з беконом і цибулею. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Креветки з крупою і беконом

Смажений бекон

Рецепт приготування креветок з крупою, беконом, цибулею і помідорами. опис приготування: У середній каструлі довести 4 1/2 склянки води до кипіння на сильному вогні, приправити сіллю і перцем. Додати крупу, зменшити вогонь до середнього. Накрити кришкою і варити, помішуючи час від часу, поки к...

Креветки з крупою кус-кус

Креветки з крупою кус-кус

Рецепт приготування креветок з крупою кус-кус, цибулею, морквою, часником і зеленим горошком. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати креветки, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки креветки не будуть готові, близько 3 хв...

Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою

Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою

Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...

Курка з морквою і крупою

Курка з морквою і крупою

Рецепт приготування курки в помаранчевій глазурі зі смаженою морквою і крупою булгур. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На великому аркуші для випічки розподілити курку в один шар, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин. Змастити курку апельсиновим мармеладом і випі...

Карибські креветки

Карибські креветки

Креветки - це універсальна закуска. Люблять її все, вони добре поєднуються з іншими інгредієнтами в салатах і інших стравах. Розповім про цікавий варіанті, як приготувати «Карибські» креветки. опис приготування: Креветки настільки полюбилися, що їх можна використовувати для перших, других стра...