Рецепт Курка з морквою і крупою

Рецепт Курка з морквою і крупою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 дн. 11 г. 0 хв.
Рецепт приготування курки в помаранчевій глазурі зі смаженою морквою і крупою булгур.


опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. На великому аркуші для випічки розподілити курку в один шар, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин. Змастити курку апельсиновим мармеладом і випікати до коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин.

Поки курка готується, нагріти масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати моркву, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, до початку коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин. Додати крупу булгур і 1 1/2 склянки води, довести до кипіння. Накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму, варити, поки крупа не стане ніжною, від 10 до 12 хвилин. Додати цедру лайма і сік, приправити сіллю і перцем. Подавати курку з крупою булгур.


  • куриных голеней— 8 штук
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • середні моркви— 4 штуки
  • тертої цедри лайма— 1 Чайна ложка
  • свіжого соку лайма— 1 Ст. ложка
Розігріти духовку до 230 градусів. На великому аркуші для випічки розподілити курку в один шар, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин. Змастити курку апельсиновим мармеладом і випікати до коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин.

Поки курка готується, нагріти масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати моркву, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, до початку коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин. Додати крупу булгур і 1 1/2 склянки води, довести до кипіння. Накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму, варити, поки крупа не стане ніжною, від 10 до 12 хвилин. Додати цедру лайма і сік, приправити сіллю і перцем. Подавати курку з крупою булгур.


Подібні рецепти

Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою

Каша з гарбуза в духовці

Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...

Креветки і бекон з крупою

Креветки і бекон з крупою

Рецепт приготування смажених креветок і шматочків запеченого бекону з крупою і цибулею. опис приготування: Незвичайно смачне поєднання смажених креветок з беконом і вершкової крупою робить це блюдо неповторно смачним і ароматним. курячих бульйонні кубики— 2 штуки вершкового масла— 2 Ст. ложк...

Креветки з крупою і беконом

Креветки з крупою і беконом

Рецепт приготування креветок з крупою, беконом, цибулею і помідорами. опис приготування: У середній каструлі довести 4 1/2 склянки води до кипіння на сильному вогні, приправити сіллю і перцем. Додати крупу, зменшити вогонь до середнього. Накрити кришкою і варити, помішуючи час від часу, поки к...

Креветки з крупою кус-кус

Креветки з крупою кус-кус

Рецепт приготування креветок з крупою кус-кус, цибулею, морквою, часником і зеленим горошком. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати креветки, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки креветки не будуть готові, близько 3 хв...

Курка з морквою на сковороді

Курка з морквою на сковороді

Апетитні шматочки курки і моркви, обсмажені на сковороді — смачне блюдо, яке легко приготувати, ну а результат підкорить самих вибагливих! опис приготування: Рецепт курки з морквою на сковороді одночасно і простий, і ефективний. Використовуючи всього кілька нехитрих інгредієнтів, за цим рецепт...