Рецепт Курка з морквою на сковороді
Апетитні шматочки курки і моркви, обсмажені на сковороді — смачне блюдо, яке легко приготувати, ну а результат підкорить самих вибагливих!
опис приготування:
Рецепт курки з морквою на сковороді одночасно і простий, і ефективний. Використовуючи всього кілька нехитрих інгредієнтів, за цим рецептом можна приготувати дуже смачне і незвичайне блюдо. Ми його зазвичай готуємо на буденний вечерю — приготування сил особливо не забирає, а страва виходить дуже навіть смачне і цікаве. сподіваюся, вам теж сподобається Отже, для всіх зацікавлених розповідають, як зробити курку з морквою на сковороді!
- курячі стегна— 6 штук
- борошно— ¼ Штук
- Червоний винний оцет— ½ Ст. ложок
- Лимонний сік— ½ Ст. ложок
- Цибуля— 2 штуки(нарізати півкільцями )
- Курячий бульйон— ½ Склянок
- Вершковий сир— 100 грам
- свіжа зелень— 2-3 Щепоток( (петрушка, розмарин, чебрець і т.д.) для ароматизованого масла)
- свіжа петрушка— 1 щіпка(подрібнити)
- масло каноли— ½ Склянок(для ароматизованого масла)
- часник— 6 зубчиків(подрібнити. для ароматизованого масла)
- Luk-salotų— 1 штука(подрібнити. для ароматизованого масла)
- Цедра лимону— 1 штука(для ароматизованого масла)
Процідіть отримане масло і протріть сковороду паперовою серветкою.
Підготуйте курячі стегна. Я вирізала весь жир який був на стегенця. Накрити поліетиленовою плівкою і відбийте молоточком для рівномірної товщини. Потім приправте сіллю і перцем з обох сторін.
нагрійте 2 столові ложки ароматизованого масла, влийте червоний винний оцет і лимонний сік, тушкуйте середньому вогні. Обваляйте курку в борошні і покладіть в сковороду. Обсмажуйте до золотистого кольору з обох сторін.
Викладаємо зверху цибулю, приправляем сіллю і перцем.
Потім поверх лука кладемо морква, приправляем сіллю і перцем. Вливаємо курячий бульйон. Накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати протягом близько 30 хвилин, поки морква не стане м'якою.
Готову моркву з куркою викладаємо на окрему тарілку. Сік, що необхідно процідити і перелити в окрему кухоль. Тепер на сковороді розтопіть вершковий сир і влийте в нього проціджений курячий бульйон. гарненько збийте, щоб вийшла соусоподобная маса.
Тепер останній штрих — поливаємо готовим соусом наше блюдо!
Подібні рецепти
Весняний картопляний салат
Гурмани люблять використовувати лук-шалот замість ріпчастої цибулі. Спробуйте приготувати курку з цибулею-шалот і морквою. опис приготування: Натерти курку сіллю і перцем, посипати з обох сторін з борошном. Розігріти сковороду на середньому вогні. Смажити курку до коричневого кольору, від 8 д...
Курка з морквою і крупою
Рецепт приготування курки в помаранчевій глазурі зі смаженою морквою і крупою булгур. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На великому аркуші для випічки розподілити курку в один шар, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин. Змастити курку апельсиновим мармеладом і випі...
Курка тушкована з морквою і цибулею
Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...
Курка, тушкована з цибулею і морквою
Що може бути смачніше і смачніше, ніж класичний варіант всіма улюбленої смаженої курочки з цибулею і морквою? Тільки цей простий рецепт курки, тушкованої з цибулею і морквою! Корисніше і смачніше! опис приготування: Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати курку, тушковану з луком і моркво...
Курка з ананасами на сковороді
Курка з ананасами на сковороді — дуже пряне і витончене блюдо. Смак курки набуває приємний солодкий відтінок з ароматом східних приправ. В цілому, блюдо чудово підходить для гурманів і естетів. опис приготування: Курка з ананасами на сковороді готується досить просто і легко. На приготування ц...