Рецепт Картопляний салат з селерою і корнішонами
Рецепт приготування салату з картоплею, селерою, болгарським перцем, цибулею і корнішонами.
опис приготування:
Помістити картопля у велику каструлю з достатньою кількістю води. Довести до кипіння на сильному вогні, додати 1 столову ложку солі. готувати, поки картопля не стане м'яким, близько 25 хвилин. Злити воду. Очистити картоплю і нарізати. полити оцтом, відкласти в сторону.
Покласти яйця в маленьку каструлю з достатньою кількістю води, варити на середньому вогні. Коли вода закипить, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати постояти 13 хвилин. Злити воду і поставити в миску з холодною водою. Очистити і нарізати яйця. Одне яйце нарізати кружками і відкласти для прикраси.
Змішати нарізані яйця, майонез, насіння селери, гірчицю, 2 чайні ложки солі і 1/2 чайної ложки чорного перцю у великій мисці. Розбавити суміш гарячою водою, якщо це необхідно. Додати картоплю, селера, болгарський перець, цибуля, корнішони, цибулю і дрібно нарізану петрушку. Охолодити протягом 30 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з паприкою, прикрасивши вареним яйцем.
- картоплі— 1.8 кілограма
- сіль і мелений перець— — За смаком
- яблучного оцту— 3 Ст. ложки
- яйця— 3 штуки
- майонез— 1 Склянка
- семян сельдерея— 1/2 чайних ложки
- гірчиці— 1 Чайна ложка
- води— 2 Ст. ложки(гарячої)
- червоний болгарський перець— 1 штука(нарізаний )
- цибулина— 1 штука(нарізаний )
- корнішонів— 10 штук(нарізаних)
- лука— 3 штуки(нарізаних)
- петрушки— 2 Ст. ложки
- перець— 1 Чайна ложка
Покласти яйця в маленьку каструлю з достатньою кількістю води, варити на середньому вогні. Коли вода закипить, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати постояти 13 хвилин. Злити воду і поставити в миску з холодною водою. Очистити і нарізати яйця. Одне яйце нарізати кружками і відкласти для прикраси.
Змішати нарізані яйця, майонез, насіння селери, гірчицю, 2 чайні ложки солі і 1/2 чайної ложки чорного перцю у великій мисці. Розбавити суміш гарячою водою, якщо це необхідно. Додати картоплю, селера, болгарський перець, цибуля, корнішони, цибулю і дрібно нарізану петрушку. Охолодити протягом 30 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з паприкою, прикрасивши вареним яйцем.
Подібні рецепти
Суп з макаронами в мультиварці
Рецепт приготування кассероль з яєчної локшиною, тунець, цибулею, селерою, грибами, сиром і кропом. опис приготування: нарізати цибулю, селера і болгарський перець. Змастити маслом форму для випічки, відкласти в сторону. Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці. Розтопити масло в...
Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою
Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою — легкий, смачний супчик красивого смарагдового кольору. опис приготування: Крем-суп зі шпинату з селерою і капустою має корисні речовини, які сприяють виведенню шлаків і канцерогенів з організму. Тому такий суп не тільки принесе естетичне задоволення, ...
Картопляний салат з тунцем
Набридли звичайні салати і вже не знаєте, чим здивувати і в той же час ситно нагодувати сім'ю? Спеціально для вас - відмінний рецепт, як приготувати картопляний салат з тунцем. ситно, смачно і недорого. опис приготування: Це відмінне блюдо для святкового столу і для повсякденного приготування....
Королівський картопляний салат
Всі ми любимо картоплю, це не секрет. Але багато хто з нас готують тільки пару-трійку страв з неї. Я запропоную вам сьогодні для різноманітності ще два види салату з картоплі з оригінальними заправками. опис приготування: Ось два рецепта, як приготувати королівський картопляний салат. Обидва г...
Картопляний салат «розмарин»
Оригінальний Американський рецепт. опис приготування: Незвичайне поєднання смаків, блюдо сподобається всім без винятку. картопля— 6 штук оливкова олія— 1 Ст. ложка майонез— 2 Ст. ложки сушений чебрець— 1 Чайна ложка Червона цибуля— 1 Склянка червоний винний оцет— 1 Ст. ложка розмарин— 1 Чайн...