Рецепт Крем-суп із зеленого горошку
Ще древні індуси і китайці знали про те, наскільки корисний горох. І ось дивні речі: в Німеччині горохом годували солдатів, а у Франції горохову кашу з підсмаженими шматочками сала подавали самому королю
опис приготування:
Цей суп із зеленого горошку можна готувати на воді або овочевому бульйоні. Крем-супи і супи-пюре завжди були популярні у французькій і італійській кухні. У нас останнім часом ці супи теж стали користуватися великою популярністю.
- горошок заморожений— 350 грам
- Вершкове масло— 20 грам
- базилік сухий— 0,5 чайних ложки
- орегано сухий— 0,5 чайних ложки
- Перець червоний мелений— 0,25 чайних ложки
- цукор— 0,5 чайних ложки
- мигдаль— 10 грам
- Картопля— 2 штуки
- вода— 2 L
- чебрець сухий— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний і білий— За смаком
- сік лимонний— 1 Ст. ложка
2. Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками. У каструлю покласти картоплю і налити воду або овочевий бульйон. Довести до кипіння і варити картоплю хвилин 10, закривши каструлю кришкою.
3. Після цього часу додайте в каструлю зелений горошок і варіть п'ять хвилин. Горошок повинен зваритися.
4. суп готовий. Тепер його потрібно подрібнити в блендері. Повинна вийти кремоподібна консистенція нашого супу. У готовий суп додайте лимонний сік. Покладіть до смаку сіль і перець. У тарілки розлийте суп-крем. Зверху покладіть обсмажену мигдаль і сметану. Смачно і дуже корисно.
Подібні рецепти
Биточки з картоплі, лосося і зеленого горошку
Все більшою популярністю користуються вегетаріанські страви. Навіть затяті м'ясоїди не відмовляться спробувати це блюдо з бобових. дивіться, як приготувати котлети з консервованого зеленого горошку. опис приготування: Котлети з квасолі або картопляні - це більш звичне блюдо. А ось з горошку, т...
Класичний крем-брюле
Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...
Крем для безе
Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...
Крем для бісквіта зі сметани
Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...