Рецепт Крем-суп із зеленого горошку

Рецепт Крем-суп із зеленого горошку
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 40 хв.
Ще древні індуси і китайці знали про те, наскільки корисний горох. І ось дивні речі: в Німеччині горохом годували солдатів, а у Франції горохову кашу з підсмаженими шматочками сала подавали самому королю

опис приготування:

Цей суп із зеленого горошку можна готувати на воді або овочевому бульйоні. Крем-супи і супи-пюре завжди були популярні у французькій і італійській кухні. У нас останнім часом ці супи теж стали користуватися великою популярністю.

  • горошок заморожений— 350 грам
  • Вершкове масло— 20 грам
  • базилік сухий— 0,5 чайних ложки
  • орегано сухий— 0,5 чайних ложки
  • Перець червоний мелений— 0,25 чайних ложки
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • мигдаль— 10 грам
  • Картопля— 2 штуки
  • вода— 2 L
  • чебрець сухий— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний і білий— За смаком
  • сік лимонний— 1 Ст. ложка
Крем-суп із зеленого горошку - фото крок 1 1. Для приготування цього супу нам знадобиться казан або каструля з товстим дном. Розігрійте вершкове масло і обсмажте все спеції, які ви приготували, протягом однієї хвилини.

Крем-суп із зеленого горошку - фото крок 2 2. Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками. У каструлю покласти картоплю і налити воду або овочевий бульйон. Довести до кипіння і варити картоплю хвилин 10, закривши каструлю кришкою.

Крем-суп із зеленого горошку - фото крок 3 3. Після цього часу додайте в каструлю зелений горошок і варіть п'ять хвилин. Горошок повинен зваритися.

Крем-суп із зеленого горошку - фото крок 4 4. суп готовий. Тепер його потрібно подрібнити в блендері. Повинна вийти кремоподібна консистенція нашого супу. У готовий суп додайте лимонний сік. Покладіть до смаку сіль і перець. У тарілки розлийте суп-крем. Зверху покладіть обсмажену мигдаль і сметану. Смачно і дуже корисно.

Подібні рецепти

Котлети з консервованого зеленого горошку

Биточки з картоплі, лосося і зеленого горошку

Все більшою популярністю користуються вегетаріанські страви. Навіть затяті м'ясоїди не відмовляться спробувати це блюдо з бобових. дивіться, як приготувати котлети з консервованого зеленого горошку. опис приготування: Котлети з квасолі або картопляні - це більш звичне блюдо. А ось з горошку, т...

Класичний крем-брюле

Класичний крем-брюле

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...