Рецепт Котлети з консервованого зеленого горошку
Все більшою популярністю користуються вегетаріанські страви. Навіть затяті м'ясоїди не відмовляться спробувати це блюдо з бобових. дивіться, як приготувати котлети з консервованого зеленого горошку.
опис приготування:
Котлети з квасолі або картопляні - це більш звичне блюдо. А ось з горошку, та ще й консервованого, - це щось новеньке. До них не додають яйця, а все разом тримається завдяки картоплі, в якому є крохмаль. Готові котлети обсмажують на сковороді, як і звичайні. Подавайте їх з соусом або з гарніром з овочевих страв, з каші або макаронів.
- Консервований зелений горошок— 530 грам
- Картопля— 1 штука
- борошно— 0,5 склянки
- сіль, перець— За смаком
- Рослинна олія— За смаком
- крем— 5 Ст. ложок
- кріп— 0,5 пучка
2. Очистіть сиру картоплю від шкірки і вимийте, натріть його на дрібній тертці.
3. Змішайте пюре з горошку, картопля і 2 столові ложки борошна.
4. Трохи посоліть і поперчіть, гарненько перемішайте.
5. Сформуйте невеликі котлетки. Борошно, що залишилося додайте в тарілку, викладіть котлетку і обваляйте її з усіх боків.
6. Виконайте ті ж дії з рештою маси.
7. У сковороду налийте олію (5 столових ложок), розігрійте гарненько. Викладіть котлети в розігріте масло.
8. Обсмажуйте котлети з двох боків до золотистої скоринки.
9. Наріжте дрібно кріп і змішайте його зі сметаною.
10. Подавайте котлети з приготовленим соусом або будь-яким гарніром на вибір.
Подібні рецепти
Краплі «червоний оксамит»
Крем-суп із зеленого горошку і м'яти може здатися комусь дуже незвичайним частуванням. Однак готується страва швидко і коштує того, щоб спробувати. М'ята надає свіжий смак ніжному горошку. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати крем-суп із зеленого горошку і м'яти, то цей рец...
Крем-суп із зеленого горошку
Ще древні індуси і китайці знали про те, наскільки корисний горох. І ось дивні речі: в Німеччині горохом годували солдатів, а у Франції горохову кашу з підсмаженими шматочками сала подавали самому королю опис приготування: Цей суп із зеленого горошку можна готувати на воді або овочевому бульйо...
Котлети з консервованого тунця
консервований тунець — універсальний продукт. Ви можете додати його в суп, зробити бутерброди, салат. Я рекомендую вам котлети з консервованого тунця. Дуже смачно і швидко. опис приготування: Котлети з консервованого тунця виходять смачними і соковитими. Подавайте їх з картопляним пюре і свіжи...
Картопляно-рибні котлети з овочами в духовці
Це корисне блюдо припаде до смаку і дорослим, і дітям. відомо, що маленькі прівереди не люблять овочі або рибу, приготовані на пару або відварені. А ці котлети вони з'їдять із задоволенням! опис приготування: Пропоную приготувати смачні і корисні картопляно-рибні котлети, до яких гарнір точно ...
Картопляні котлети
картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...