Рецепт Крем-суп із зеленого горошку і м'яти

Рецепт Крем-суп із зеленого горошку і м'яти
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 45 хв.
Крем-суп із зеленого горошку і м'яти може здатися комусь дуже незвичайним частуванням. Однак готується страва швидко і коштує того, щоб спробувати. М'ята надає свіжий смак ніжному горошку.

опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати крем-суп із зеленого горошку і м'яти, то цей рецепт - саме те, що вам потрібно. Найголовніше в цьому супі, це домогтися ніжною кремовою текстури. Тому так важливо перетирати горохове пюре через сито або ретельно в блендері.

  • Горошок зелений— 400 грам
  • гілочки м'яти— 2-3 штук
  • гілочки петрушки— 2-3 штук
  • Вершкове масло— 30 грам
  • вершки (20%)  — 100 мілілітрів
  • сіль, цукор— За смаком
Крем-суп із зеленого горошку і м'яти - фото крок 1 Для цієї страви можна використовувати, як заморожений, так і свіжий горошок. Ретельно його вимийте і покладіть в каструлю. Додайте рубану зелень і сіль з перцем.

Крем-суп із зеленого горошку і м'яти - фото крок 2 Залийте горошок чистою питною водою і доведіть її до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть горошок до готовності двадцять хвилин.

Крем-суп із зеленого горошку і м'яти - фото крок 3 Злийте зайву рідину, коли горошок буде готовий. Перетворіть його в пюре за допомогою погружного блендера. перетріть горошок через сито, щоб в ньому не залишилося плівок.

Крем-суп із зеленого горошку і м'яти - фото крок 4 Знову поставте пюре на вогонь, додайте до нього вершки і вершкове масло. Доведіть суміш до кипіння, гарненько розмішайте і млоїте п'ять хвилин. суп подавайте, прикрасивши зеленню і додавши ложку вершків.

Подібні рецепти

Котлети з консервованого зеленого горошку

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яти batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1

Все більшою популярністю користуються вегетаріанські страви. Навіть затяті м'ясоїди не відмовляться спробувати це блюдо з бобових. дивіться, як приготувати котлети з консервованого зеленого горошку. опис приготування: Котлети з квасолі або картопляні - це більш звичне блюдо. А ось з горошку, т...

Класичний крем-брюле

Класичний крем-брюле

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...