Рецепт Крем-суп із зеленого горошку і м'яти
Крем-суп із зеленого горошку і м'яти може здатися комусь дуже незвичайним частуванням. Однак готується страва швидко і коштує того, щоб спробувати. М'ята надає свіжий смак ніжному горошку.
опис приготування:
Якщо вам стало цікаво, як приготувати крем-суп із зеленого горошку і м'яти, то цей рецепт - саме те, що вам потрібно. Найголовніше в цьому супі, це домогтися ніжною кремовою текстури. Тому так важливо перетирати горохове пюре через сито або ретельно в блендері.
- Горошок зелений— 400 грам
- гілочки м'яти— 2-3 штук
- гілочки петрушки— 2-3 штук
- Вершкове масло— 30 грам
- вершки (20%) — 100 мілілітрів
- сіль, цукор— За смаком
Залийте горошок чистою питною водою і доведіть її до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть горошок до готовності двадцять хвилин.
Злийте зайву рідину, коли горошок буде готовий. Перетворіть його в пюре за допомогою погружного блендера. перетріть горошок через сито, щоб в ньому не залишилося плівок.
Знову поставте пюре на вогонь, додайте до нього вершки і вершкове масло. Доведіть суміш до кипіння, гарненько розмішайте і млоїте п'ять хвилин. суп подавайте, прикрасивши зеленню і додавши ложку вершків.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яти batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Все більшою популярністю користуються вегетаріанські страви. Навіть затяті м'ясоїди не відмовляться спробувати це блюдо з бобових. дивіться, як приготувати котлети з консервованого зеленого горошку. опис приготування: Котлети з квасолі або картопляні - це більш звичне блюдо. А ось з горошку, т...
Класичний крем-брюле
Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...
Крем для безе
Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...
Крем для бісквіта зі сметани
Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...