Рецепт Крем-суп із шампіньйонів

Рецепт Крем-суп із шампіньйонів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 45 хв.
Все крем-супи - традиційні страви європейської кухні. Основу таких супів складають молочні продукти (плавлені сирки, вершки), які надають крем-супів ніжну структуру і приємний вершковий смак.

опис приготування:

крем-суп із шампіньйонів — один з найпопулярніших супів в світі. Гриби надають неповторний аромат і відмінний смак такого простого в приготуванні страви. Навіть початківцям господаркам буде нескладно приготувати цей крем-суп, головне - придбати необхідні інгредієнти і мати під рукою блендер. Сьогодні я поділюся з вами своїм варіантом, як приготувати крем-суп з печериць. У ньому невелику кількість продуктів і кулінарних прийомів, а результат перевершить всі ваші очікування. Подавайте цей суп на обід або вечерю, із зеленню і сухариками. Здивуйте свою сім'ю таким ситним і вишуканою стравою як крем-суп з печериць!

  • печериці— 300 грам
  • крем 25% жирності— 120 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
  • Перець духмяний мелений— 1 щіпка
  • Мускатний горіх мелений— 1 щіпка
крем-суп із шампіньйонів - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Почистіть цибулю та печериці. Гарненько промийте під проточною водою.

крем-суп із шампіньйонів - фото крок 2 Наріжте цибулю невеликими кубиками.

крем-суп із шампіньйонів - фото крок 3 Поріжте печериці середніми шматочками.

крем-суп із шампіньйонів - фото крок 4 У сковороду влийте олію, гарненько нагрійте. Висипати нарізану цибулю, обсмажте його 4-5 хвилин до злегка золотистого кольору. Потім додайте гриби, сіль, перемішайте і тушкуйте на повільному вогні до повного випаровування рідини. Це займе приблизно 10 хвилин. Обов'язково посоліть і поперчіть.

крем-суп із шампіньйонів - фото крок 5 Перекладіть обсмажені гриби з цибулею в каструльку, залийте водою (щоб покрила) і варіть на повільному вогні 25-30 хвилин, потім додайте сметану і проваріть ще хвилин 5. Зніміть з вогню. Перелийте вміст каструлі в блендер і гарненько збийте масу до кремоподібного стану. Додайте щіпку мускатного горіха. Якщо треба, то ще посоліть і поперчіть.

крем-суп із шампіньйонів - фото крок 6 Крем-суп з шампіньйонів готовий! Насипте в порційну тарілку і прикрасьте на свій смак. Смачного!

Подібні рецепти

Класичний крем-брюле

Салат з шампіньйонів і курки

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Кавовий крем для торта

Кавовий крем для торта

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...