Рецепт Крем-суп із шампіньйонів
Все крем-супи - традиційні страви європейської кухні. Основу таких супів складають молочні продукти (плавлені сирки, вершки), які надають крем-супів ніжну структуру і приємний вершковий смак.
опис приготування:
крем-суп із шампіньйонів — один з найпопулярніших супів в світі. Гриби надають неповторний аромат і відмінний смак такого простого в приготуванні страви. Навіть початківцям господаркам буде нескладно приготувати цей крем-суп, головне - придбати необхідні інгредієнти і мати під рукою блендер. Сьогодні я поділюся з вами своїм варіантом, як приготувати крем-суп з печериць. У ньому невелику кількість продуктів і кулінарних прийомів, а результат перевершить всі ваші очікування. Подавайте цей суп на обід або вечерю, із зеленню і сухариками. Здивуйте свою сім'ю таким ситним і вишуканою стравою як крем-суп з печериць!
- печериці— 300 грам
- крем 25% жирності— 120 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
- Перець духмяний мелений— 1 щіпка
- Мускатний горіх мелений— 1 щіпка
Наріжте цибулю невеликими кубиками.
Поріжте печериці середніми шматочками.
У сковороду влийте олію, гарненько нагрійте. Висипати нарізану цибулю, обсмажте його 4-5 хвилин до злегка золотистого кольору. Потім додайте гриби, сіль, перемішайте і тушкуйте на повільному вогні до повного випаровування рідини. Це займе приблизно 10 хвилин. Обов'язково посоліть і поперчіть.
Перекладіть обсмажені гриби з цибулею в каструльку, залийте водою (щоб покрила) і варіть на повільному вогні 25-30 хвилин, потім додайте сметану і проваріть ще хвилин 5. Зніміть з вогню. Перелийте вміст каструлі в блендер і гарненько збийте масу до кремоподібного стану. Додайте щіпку мускатного горіха. Якщо треба, то ще посоліть і поперчіть.
Крем-суп з шампіньйонів готовий! Насипте в порційну тарілку і прикрасьте на свій смак. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з шампіньйонів і курки
Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...
Крем для безе
Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...
Крем для бісквіта зі сметани
Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...
Кавовий крем для торта
Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...