Рецепт Котлети з кети

Рецепт Котлети з кети
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рибні котлети - це смачно, ситно і корисно. Якщо ви вирішили приготувати рибні котлети, то приготуйте їх з кети - котлети вийдуть ніжними, соковитими і дуже апетитними.

опис приготування:

Пропоную вам рецепт приготування котлет з кети. Такі котлети можна подавати практично з будь-яким гарніром, причому як гарячими, так і холодними. Вони виходять нежирними, ніжними, і якщо подати їх з кашею або свіжим салатом — вийде цілком собі корисний обід або вечерю. цікаво? Тоді готуємо котлети з кети!

  • філе кети— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • яйця— 2 штуки
  • сир— 100 грам
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • крохмаль— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • спеції— За смаком
Котлети з кети - фото крок 1 1. Філе кети ретельно промиваємо, потім нарізаємо невеликими шматочками.

Котлети з кети - фото крок 2 2. Лук натираємо на дрібній тертці. Він додасть нашим котлет особливу соковитість.

Котлети з кети - фото крок 3 3. Змішуємо рибу з цибулею, заправляємо суміш майонезом. Ставимо фарш в затишне місце години на 2.

Котлети з кети - фото крок 4 4. Натираємо на крупній тертці твердий сир.

Котлети з кети - фото крок 5 5. Після закінчення зазначеного часу дістаємо фарш і вбиваємо в нього 2 яйця, солимо і перчимо. Можна також всипати будь-які спеції на власний розсуд, наприклад, приправу для риби і т.д. Додаємо тертий сир і картопляний крохмаль. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної густої маси. Ми залишаємо фарш ще на 10 хвилин.

Котлети з кети - фото крок 6 6. Тим часом розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло великою ложкою або черпаком викладаємо фарш коржами. Обсмажуємо котлети з обох сторін на середньому вогні.

Котлети з кети - фото крок 7 7. Котлети з кети готові! Викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Курячий плов в мультиварці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...