Рецепт Курка тандури

Рецепт Курка тандури
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Курка тандури - неймовірно смачне, соковите і ситне блюдо. Готується курочка в спеціальній печі тандури. Але ми використовуємо духовку. Маринування в соусі з кефіру і спецій - обов'язковий етап.

опис приготування:

Сьогодні я хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати курку тандури в звичайній духовці. звичайно, за смаком страва буде відрізнятися від курочки, приготовленої за класичним рецептом, але все ж буде неймовірно смачним. Особливу увагу приділіть спецій, їх ні в якому разі не шкодуйте, курочка повинна вийти дуже ароматною і гострої. Тільки так ви зможете відчути смак справжньої курки тандури. зазначу, що в приготуванні блюдо досить просте, вашої активності буде потрібно не більше 10 хвилин, весь інший час - це час маринування і запікання.

  • Курячі стегна— 2 штуки
  • кефір— 1/2 склянки
  • імбир— 1/2 Ст. ложки(тертий)
  • часник— 1-2 зубчиків
  • лимон— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • коріандр мелений— 1-2 чайних ложок
  • Чорний перець мелений— 1/2 чайних ложки
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • паприка мелена— 2-3 чайних ложок
  • орегано сушений— 1/2 чайних ложки
  • зелень сушена— 1 Чайна ложка
курка тандури - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. З курячих стегенець зніміть шкірку, обсушити м'ясо паперовими рушниками.

курка тандури - фото крок 2 На курячих окостах зробіть глибокі надрізи, це допоможе спецій і соусу проникнути вглиб м'яса, а також скоротить час запікання.

курка тандури - фото крок 3 Змішайте сік половини лимона з паприкою, перцем, куркумою і сіллю. перемішайте.

курка тандури - фото крок 4 Гарненько натріть стегенця отриманим маринадом з усіх боків і в розрізах. Залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.

курка тандури - фото крок 5 Поки стегенця маринуються, підготуйте ароматний соус, в якому вони будуть пекти. Для цього змішайте кефір з соком половини лимона, додайте по 1 щіпці паприки, орегано, koriandra, sushenoy зелений. Дрібно поріжте часник, імбир дрібно поріжте або натріть на тертці. Відправте їх в соус.

курка тандури - фото крок 6 Рясно змастіть соусом курячі стегенця, покладіть їх у форму для запікання і відправте в духовку на 40 хвилин. За цей час я ще 2-3 рази змащую курочку соусом, в результаті чого на стегенця утворюється щільна смачна скоринка.

курка тандури - фото крок 7 Курка тандури готова. Подавайте з улюбленим гарніром і овочевим салатом. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Шоколадний крем-чіз

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...