Рецепт Паски на кефірі
Дуже смачний і простий рецепт пасок на кефірі від моєї улюбленої бабусі допоможе кожному, хто вже планує, що готуватиме на святковий стіл. Дуже красиві і смачні паски — раджу!
опис приготування:
Рецепт пасок на кефірі:
1). Злегка теплий кефір ретельно перемішати з цукром, дріжджами і 6 ст. ложками борошна і поставити в тепле місце на 15 хвилин.
2). через 15 хвилин, коли опара підніметься, додати сіль, соняшникова олія і залишилися 8 склянок борошна. Все перемішати і поставити в тепле місце.
3). Коли тісто підніметься в 2-3 рази, додати родзинки, перемішати і викладати в форми, заповнюючи їх на половину. Поставити в духовку на 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.
4). Коли паски підрум'яняться, необхідно полити їх глазур'ю.
5). для глазурі: Охолоджені заздалегідь білки збивати близько 10 хвилин, потім
почати поступово вводити цукрову пудру. В самому кінці збивання додати трошки соку лимона і збити ще. Готову глазур нанести на паски і прикрасити за бажанням.
Після паски можна поставити в духовку на кілька хвилин.
От і все, паски на кефірі готові!
Приємного вам свята! Христос воскрес!
- кефір— 3 склянки
- борошно— 8 склянок(ще 6 ст. ложек потребуется дополнительно для опары)
- дріжджі— 1 Ст. ложка
- цукор— 4 Ст. ложки
- Соняшникова олія— 8 Ст. ложок
- сіль— 2 чайних ложки
- Ізюм— 200 грам
- білки— 2 штуки(для глазурі)
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- Цукрова пудра— 100 грам(для глазурі)
1). Злегка теплий кефір ретельно перемішати з цукром, дріжджами і 6 ст. ложками борошна і поставити в тепле місце на 15 хвилин.
2). через 15 хвилин, коли опара підніметься, додати сіль, соняшникова олія і залишилися 8 склянок борошна. Все перемішати і поставити в тепле місце.
3). Коли тісто підніметься в 2-3 рази, додати родзинки, перемішати і викладати в форми, заповнюючи їх на половину. Поставити в духовку на 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.
4). Коли паски підрум'яняться, необхідно полити їх глазур'ю.
5). для глазурі: Охолоджені заздалегідь білки збивати близько 10 хвилин, потім
почати поступово вводити цукрову пудру. В самому кінці збивання додати трошки соку лимона і збити ще. Готову глазур нанести на паски і прикрасити за бажанням.
Після паски можна поставити в духовку на кілька хвилин.
От і все, паски на кефірі готові!
Приємного вам свята! Христос воскрес!
Подібні рецепти
Паски без родзинок
Побалуйте себе і членів своєї сім'ї чудесним сирним паскою. Ця смачна випічка стане гідною прикрасою пасхального столу. дивіться, як приготувати паски з сиру, ніжні й ароматні. опис приготування: Цей приголомшливо смачний паску з корисним для здоров'я сиром легко приготувати для святкового сто...
Паски з «віденського» тесту
Смак віденського паски — щось на кшталт ромової баби без просочення і за час зберігання смак тільки улучшется. І ще зауважу, що паску з віденського тіста не черствіє дуже довго! опис приготування: Жовтки розтерти з цукром. Вершкове масло розтопити. Змішати розтоплене масло, молоко кімнатної те...
Паски на маргарині
До вашої уваги — простий рецепт приготування великодніх пасок. на маргарині За даним рецептом паски виходять неймовірно смачними і ніжними, а також довго зберігаються і не черствіючих. опис приготування: Я завжди печу паски на маргарині — особисто мені вони подобаються більше будь-яких інших. ...
Кекс на кефірі в мультиварці
Любіть домашню випічку? Пропоную вашій увазі простий, швидкий в приготуванні і дуже смачний кекс на кефірі в мультиварці. опис приготування: ніжний, повітряний, але при цьому простий десерт, який можна приготувати з мінімальною кількістю часу і зусиль — це кекс на кефірі в мультиварці. боро...
Кекс в формочках на кефірі
Кекси на кефірі можна легко приготувати в порційних формочках. Вони виходять дуже ніжними і м'якими. Така випічка залишається свіжою довгий час. Її зручно брати з собою на роботу, в школу. опис приготування: Щоб приготувати смачні кекси, зробіть для них просте тісто на кефірі. Воно повинно наг...