Рецепт Журавлинний соус з інжиром

Рецепт Журавлинний соус з інжиром
Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування кисло-солодкого соусу журавлинного з сушеним інжиром.

опис приготування:

У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин.

Викласти журавлинним соус в невелику миску. дати охолонути, накрити кришкою і охолодити в холодильнику до 3 днів.

Дати постояти при кімнатній температурі 30 хвилин перед подачею на стіл.


  • свіжої або замороженої журавлини— 350 грам
  • сушеного інжиру, нарізаного надвоє (приблизно 1 склянка)  — 150 грам
  • цукру— 1/2 склянки
  • сухого червоного вина або соку журавлини— 1/4 склянки
У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин.

Викласти журавлинним соус в невелику миску. дати охолонути, накрити кришкою і охолодити в холодильнику до 3 днів.

Дати постояти при кімнатній температурі 30 хвилин перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Журавлинний-ананасовий соус

Салат з креветками і брокколі

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...

Журавлинний соус з вишнею

Журавлинний соус з вишнею

Рецепт приготування соусу з журавлини і сушеної вишні. Приготований соус може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити...

Журавлинний соус з коньяком

Журавлинний соус з коньяком

Рецепт приготування пряного варіанти традиційного журавлинного соусу. опис приготування: У середній каструлі об'єднати журавлину, коньяк, цукор, апельсиновий сік. покласти гвоздику, перець, червоний перець пластівцями і паличку кориці в подвійний шар марлі, зв'язати його і покласти в каструлю....

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...