Рецепт Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока.
кількість порцій: 4-6
- свежая или замороження клюква— 360 грам(джем)
- обкладинка— 1 Чайна ложка(джем)
- гвоздика— 1/4 чайних ложки(джем)
- мускатний горіх— 1/2 чайних ложки(джем)
- цукор— 1 Склянка(джем)
- свіжовичавлений апельсиновий сік— 1/2 склянки(джем)
- журавлинний джем— 1/2 склянки(для рулетів)
- сіль— 1/2 чайних ложки(для рулетів)
- цукрова пудра— 450 грам(апельсинова глазур)
- топлене вершкове масло— 6 Ст. ложок(апельсинова глазур)
- апельсиновий концентрат— 3 чайних ложки(апельсинова глазур)
- вода— 1/2 склянки(апельсинова глазур)
- апельсин, Cedra— 1 штука(апельсинова глазур)
- сіль— 1 щіпка(апельсинова глазур)
- листкове тісто— 1 штука( (пачка) для рулетів)
2. Зменшити вогонь і варити, час від часу помішуючи, поки суміш трохи не загусне, близько 20 хвилин. Джем загусне ще більше при подальшому охолодженні.
3. Тісто розкачати в довгий прямокутник. Викласти рівномірно журавлинне варення зверху. Залити топленим маслом, а потім посипати рівномірно коричневим цукром. посипати сіллю. При бажанні можете додати волоські горіхи.
4. Скачати тісто в довгий щільний рулет, защипнуть місце шва. Розрізати рулет на булочки 2,5-3,5 см завтовшки і покласти у змащену маслом форму. Дати піднятися принаймні протягом 20 хвилин. Випікати булочки в духовці при температурі 190 градусів протягом 15-18 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
5. приготувати глазур. Під час випічки булочок змішати всі інгредієнти, додавши більше молока або апельсинового соку, щоб глазур вийшла не дуже густий.
6. Залити булочки апельсинової глазур'ю зверху. Подавати теплими або кімнатної температури.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецепт...' at line 1
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...
Журавлинний-грейпфрутовий коктейль
Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...
Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...
Журавлинний-апельсинове желе
Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...
Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою
Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...