Рецепт Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока.

кількість порцій: 4-6
  • свежая или замороження клюква— 360 грам(джем)
  • обкладинка— 1 Чайна ложка(джем)
  • гвоздика— 1/4 чайних ложки(джем)
  • мускатний горіх— 1/2  чайних ложки(джем)
  • цукор— 1 Склянка(джем)
  • свіжовичавлений апельсиновий сік— 1/2 склянки(джем)
  • журавлинний джем— 1/2 склянки(для рулетів)
  • сіль— 1/2  чайних ложки(для рулетів)
  • цукрова пудра— 450 грам(апельсинова глазур)
  • топлене вершкове масло— 6 Ст. ложок(апельсинова глазур)
  • апельсиновий концентрат— 3 чайних ложки(апельсинова глазур)
  • вода— 1/2  склянки(апельсинова глазур)
  • апельсин, Cedra— 1 штука(апельсинова глазур)
  • сіль— 1 щіпка(апельсинова глазур)
  • листкове тісто— 1 штука( (пачка) для рулетів)
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю - фото крок 1 1. Приготувати журавлинний джем. Всі інгредієнти помістити в каструлю і довести до кипіння на помірному вогні, час від часу помішуючи.

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю - фото крок 2 2. Зменшити вогонь і варити, час від часу помішуючи, поки суміш трохи не загусне, близько 20 хвилин. Джем загусне ще більше при подальшому охолодженні.

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю - фото крок 3 3. Тісто розкачати в довгий прямокутник. Викласти рівномірно журавлинне варення зверху. Залити топленим маслом, а потім посипати рівномірно коричневим цукром. посипати сіллю. При бажанні можете додати волоські горіхи.

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю - фото крок 4 4. Скачати тісто в довгий щільний рулет, защипнуть місце шва. Розрізати рулет на булочки 2,5-3,5 см завтовшки і покласти у змащену маслом форму. Дати піднятися принаймні протягом 20 хвилин. Випікати булочки в духовці при температурі 190 градусів протягом 15-18 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю - фото крок 5 5. приготувати глазур. Під час випічки булочок змішати всі інгредієнти, додавши більше молока або апельсинового соку, щоб глазур вийшла не дуже густий.

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю - фото крок 6 6. Залити булочки апельсинової глазур'ю зверху. Подавати теплими або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Журавлинний-ананасовий соус

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецепт...' at line 1

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Журавлинний-апельсинове желе

Журавлинний-апельсинове желе

Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...

Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою

Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою

Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...