Рецепт Курка по-мисливські
Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром.
опис приготування:
Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії.
- макаронів або Ячина локшини— 450 грам
- курячих стегенець— 8 штук
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- борошна— 1/2 склянки
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- червоні болгарські перці— 2 штуки
- зелених болгарських перцю— 2 штуки
- часнику— 5 зубчиків
- білих грибів— 360 грам
- чебрець— 1/2 чайних ложки
- kurkumи— 1/4 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- банку (900 г) цілих або нарізаних помідорів з соком— 1 штука
- листя петрушки— — За смаком
- сир пармезан— — За смаком
2. Додати нарізану цибулю, болгарський перець і часник. Смажити протягом 1 хвилини. Додати гриби і смажити протягом 1 хвилини. Додати чебрець, куркуму і сіль. Додати червоний перець пластівцями, якщо ви його використовуєте.
3. Додати додатково чорний перець за смаком. перемішати, потім влити вино. Додати помідори і перемішати до однорідності.
4. Додати курку, в повному обсязі погрожує в соус. Накрити кришкою і поставити його в духовку на 45 хвилин. Прибрати кришку і збільшити температуру до 190 градусів. готувати ще 15 хвилин.
5. Прибрати сковороду з духовки. Курку і овочі покласти на тарілку. Повернути сковороду в духовку і готувати соус пару хвилин. Викласти приготовані макарони на велике блюдо. викласти овочі, потім покласти шматки курки поверх овочів. залити соусом. Посипати нарізаною свіжою петрушкою і тертим сиром Пармезан.
Подібні рецепти
Ікра з помідорів на зиму
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...