Рецепт Курка по-мисливські

Рецепт Курка по-мисливські
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 25 хв.
Рецепт приготування курячих стегенець з макаронами, цибулею, болгарським перцем, часником, грибами, білим вином, помідорами, петрушкою і сиром.

опис приготування:

Курка по-мисливські або курка качіаторе - блюдо Центральної Італії.

  • макаронів або Ячина локшини— 450 грам
  • курячих стегенець— 8 штук
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • борошна— 1/2 склянки
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • червоні болгарські перці— 2 штуки
  • зелених болгарських перцю— 2 штуки
  • часнику— 5 зубчиків
  • білих грибів— 360 грам
  • чебрець— 1/2 чайних ложки
  • kurkumи— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • банку (900 г) цілих або нарізаних помідорів з соком— 1 штука
  • листя петрушки— — За смаком
  • сир пармезан— — За смаком
Курка по-мисливські - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Очистити і нарізати цибулину, болгарський перець і гриби. подрібнити часник. Зварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і відставити убік. Курку приправити з обох сторін сіллю і перцем. Обваляти в борошні. Нагріти оливкова олія і вершкове масло в сковороді на повільному вогні. Обсмажити курку до коричневого кольору з обох сторін по 4 штуки за раз. Викласти на чисту тарілку. Повторити з залишилася куркою. Злити половину жиру зі сковороди.

Курка по-мисливські - фото крок 2 2. Додати нарізану цибулю, болгарський перець і часник. Смажити протягом 1 хвилини. Додати гриби і смажити протягом 1 хвилини. Додати чебрець, куркуму і сіль. Додати червоний перець пластівцями, якщо ви його використовуєте.

Курка по-мисливські - фото крок 3 3. Додати додатково чорний перець за смаком. перемішати, потім влити вино. Додати помідори і перемішати до однорідності.

Курка по-мисливські - фото крок 4 4. Додати курку, в повному обсязі погрожує в соус. Накрити кришкою і поставити його в духовку на 45 хвилин. Прибрати кришку і збільшити температуру до 190 градусів. готувати ще 15 хвилин.

Курка по-мисливські - фото крок 5 5. Прибрати сковороду з духовки. Курку і овочі покласти на тарілку. Повернути сковороду в духовку і готувати соус пару хвилин. Викласти приготовані макарони на велике блюдо. викласти овочі, потім покласти шматки курки поверх овочів. залити соусом. Посипати нарізаною свіжою петрушкою і тертим сиром Пармезан.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Ікра з помідорів на зиму

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...