Рецепт Котлети з яблуками

Рецепт Котлети з яблуками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Не варто бояться сміливих смакових поєднань! Вашій увазі простий рецепт котлет з яблуками — для любителів соковитого і ніжного м'яса з пікантним смаком.

опис приготування:

Поєднання м'яса і фруктів — завжди безпрограшний варіант для любителів дивувати своїх гостей. Вашій увазі пропонується рецепт приготування котлет з яблуками. Використовувати будемо курятину, так як м'ясо менш калорійне, ніж свинина. Такі котлетки виходять ніжними, м'якими, відмінно підходять і для дитячого харчування. Яблука майже не відчуваються в готовому продукті, але надають йому винятковий аромат. Бажано вибирати тверді сорти яблук, кислі або солодкі — це вже як кому подобається. Що стосується лука, фіолетовий він або ріпчаста — це теж не настільки принципово. Я взяла фіолетовий тому, що він солодший і надає легкий рожевий колір.

Як приготувати котлети з яблуками:

1. Чистимо і ріжемо цибулю і яблука маленькими кубиками. Обсмажуємо на маслі спочатку цибулю, коли він стане золотистого кольору — додаємо яблука.

2. У наш фарш додаємо яйце, подрібнений часник, а також піджарку з яблук і цибулі (попередньо даємо їй охолонути). Все це добре перемішуємо. додаємо спеції.

3. Тепер приступаємо до формування котлет. Вони не повинні бути сильно великими, не повинні розвалюватися. Ретельно обвалюють їх в кукурудзяній муці.

4. Обсмажуємо на маслі з двох сторін до готовності. Перевага котлет з курятини — вони швидко готуються.

Готові котлети повинні трохи охолонути перед подачею. Подавати можна з будь-яким гарніром, який буде вам до смаку. Смачного!


  • курячий фарш— 600 грам
  • лук фіолетовий— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • яблука— 2 штуки
  • Куряче яйце— 1 штука
  • заголовок Бондюель— 3 Ст. ложки
  • Олія соняшникова рафінована— 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • сіль— 1 Чайна ложка
Поєднання м'яса і фруктів — завжди безпрограшний варіант для любителів дивувати своїх гостей. Вашій увазі пропонується рецепт приготування котлет з яблуками. Використовувати будемо курятину, так як м'ясо менш калорійне, ніж свинина. Такі котлетки виходять ніжними, м'якими, відмінно підходять і для дитячого харчування. Яблука майже не відчуваються в готовому продукті, але надають йому винятковий аромат. Бажано вибирати тверді сорти яблук, кислі або солодкі — це вже як кому подобається. Що стосується лука, фіолетовий він або ріпчаста — це теж не настільки принципово. Я взяла фіолетовий тому, що він солодший і надає легкий рожевий колір.

Як приготувати котлети з яблуками:

1. Чистимо і ріжемо цибулю і яблука маленькими кубиками. Обсмажуємо на маслі спочатку цибулю, коли він стане золотистого кольору — додаємо яблука.

2. У наш фарш додаємо яйце, подрібнений часник, а також піджарку з яблук і цибулі (попередньо даємо їй охолонути). Все це добре перемішуємо. додаємо спеції.

3. Тепер приступаємо до формування котлет. Вони не повинні бути сильно великими, не повинні розвалюватися. Ретельно обвалюють їх в кукурудзяній муці.

4. Обсмажуємо на маслі з двох сторін до готовності. Перевага котлет з курятини — вони швидко готуються.

Готові котлети повинні трохи охолонути перед подачею. Подавати можна з будь-яким гарніром, який буде вам до смаку. Смачного!


Подібні рецепти

Кесаділья з куркою та яблуками

Паска з сиром та родзинками

Рецепт приготування випічки "; Кесаділья" кількість порцій: 4 яблука— 2 штуки курячі грудки— 2 штуки приправи з паприки і цибулі— 2 Ст. ложки сиру чеддер— 100 грам сиру— 100 грам помідор— 1 штука тортилий— 6 штук сіль— 1 штука(за смаком) Курячі грудки відварити до готовності, дати охолонут...

Коза з яблуками і чорносливом

Коза з яблуками і чорносливом

Ця страва готувалося на дачі на відкритому вогні. Дим вогнища надає особливий аромат будь-якої страви. А вже м'яса і поготів! Можна, можливо, звичайно, спробувати приготувати його і на домашній кухні. Але краще на природі. опис приготування: Для приготування козлятини з яблуками і чорносливом,...

Кукурудзяний хліб з ковбасою і яблуками

Кукурудзяний хліб з ковбасою і яблуками

Рецепт приготування запеченого кукурудзяного хліба з італійської ковбасою, грибами, цибулею, яблуками, білим вином, петрушкою і прянощами. опис приготування: Це незвичайне ароматне блюдо можна подавати самостійно або як доповнення до гарніру. Також приготовленої сумішшю можна начинити індичку....

Консервовані помідори з яблуками

Консервовані помідори з яблуками

помідори, законсервовані за цим рецептом володіють незвичайним яблучним ароматом, а помідори і розсіл виходять надзвичайно смачними. рекомендую! опис приготування: За даним рецептом пропоную вам приготувати консервовані помідори з чудовим ароматом терпких яблук. Така заготовка доведеться до ре...

Курка з яблуками по-африканськи

Курка з яблуками по-африканськи

Рецепт приготування смаженої курки з яблуками, спеціями і інжиром. Блюдо буде набагато смачніше, якщо ви замарінуете курку на ніч. Замість інжиру ви можете використовувати родзинки. опис приготування: змішати 1 чайну ложку кориці з кмином, kurkumoy, порошком чилі і сіллю в зачиненій пластиков...