Рецепт Кукурудзяний хліб з ковбасою і яблуками
Рецепт приготування запеченого кукурудзяного хліба з італійської ковбасою, грибами, цибулею, яблуками, білим вином, петрушкою і прянощами.
опис приготування:
Це незвичайне ароматне блюдо можна подавати самостійно або як доповнення до гарніру. Також приготовленої сумішшю можна начинити індичку.
- білих грибів— 900 грам
- ріпакової олії— 4 Ст. ложки
- солі— 1.5 чайних ложки
- італійської ковбаси— 220 грам
- лука— 2 склянки
- яблук— 5 штук
- коричневого сахара— 5 Ст. ложок
- курячого бульйону— 900 мілілітрів
- меленого чебрецю— 1 Чайна ложка
- kurkumи— 1/2 чайних ложки
- розмарину— 2 чайних ложки
- чорний перець— — За смаком
2. Розігріти духовку до 200 градусів. Вимити гриби і ретельно витерти паперовим рушником. Змішати в мисці рапсове масло і 1/2 чайної ложки солі. Додати гриби і перемішати. Викласти гриби на аркуші для випічки і запікати в духовці принаймні 20 хвилин, перемішавши в середині приготування. Прибрати з духовки, коли гриби стануть темно-коричневими. Відкласти в сторону.
3. Нарізати цибулю кубиками. нарізати яблука. У великій сковороді, обсмажити італійську ковбасу на середньому вогні. Відкласти в сторону.
4. Додати в сковороду нарізану цибулю і смажити 5 хвилин. Збільшити вогонь і додати нарізані яблука, коричневий цукор і 1/2 чайної ложки солі. Готувати протягом 3-5 хвилин, до глибокого золотисто-коричневого кольору.
5. Зменшити вогонь до середнього і влити вино. Перемішати і готувати, поки рідина не зменшиться наполовину, близько 2-3 хвилин. Вилити яблучно-цибульну суміш в миску і поставити в сторону.
6. Нагріти сковороду на середньому вогні і додати чебрець, kurkumu, розмарин, 1/2 чайної ложки солі і перець. Готувати протягом декількох хвилин, потім відставити убік. Дрібно нарізати петрушку.
7. Викласти хліб у велику миску, потім додати обсмажену ковбасу, гриби, яблучно-цибульну суміш і перемішати. В кінці додати приправи і петрушку. Викласти у велику форму і випікати при температурі 190 градусів протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху.
Подібні рецепти
Південний кукурудзяний хліб
Рецепт приготування хліба з кукурудзяної муки, сколотин і молока. опис приготування: Спробуйте приготувати ці кукурудзяні коржі в якості альтернативи звичайному хлібу. борошна— 1/2 склянки солі— 1 Чайна ложка розпушувача— 1 Ст. ложка сколотин— 1 Склянка молока— 1/2 склянки яйце— 1 штука соди...
Кукурудзяний хліб з сиром
По суті, це закусочний кекс. Але в кулінарії такі кекси часто називають хлібом. Як не назви, це дуже смачна і проста випічка! До сніданку або келиху білого вина, для швидкого перекусу або пікніка - завжди до місця і задоволення! опис приготування: Добавка кукурудзяної муки робить смак кексу яс...
Кукурудзяний міні-хліб з журавлиною і горіхами
Рецепт приготування міні-хліба з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної журавлиною, горіхами пекан і кленовим маслом. опис приготування: Цей міні-хліб з журавлиною може стати відмінною закускою на новорічному столі. Рослинний жир надає міні-хлібу хорошу текстуру і робить корочку хрусткою. жовт...
Кукурудзяний крем-брюле
Якщо ви хочете здивувати своїх домашніх та гостей незвичайним стравою, приготуйте ніжний кукурудзяний крем-брюле.Сочетаніе свіжої кукурудзи і вершкового смаку сиру Пармезан робить це блюдо неймовірно ніжним. опис приготування: Залишки крем-брюле дуже просто розігріти на наступний день. почат...
Кукурудзяний пудинг
Обід по-американськи - це кукурудза в основі меню. цариця полів, заокеанська золота красуня відмінно підходить для обіду. Приготуйте кукурудзяний пудинг, як справжні американці. опис приготування: смачний, ароматний кукурудзяний пудинг легко і просто приготувати в домашніх умовах! Кукурудзяний...