Рецепт Курка з журавлинним соусом

Рецепт Курка з журавлинним соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування курки в журавлинному соусі дуже простий. Курка виходить дуже смачною, а журавлинний соус надає особливої ​​пікантності страві. Виглядає ошатно і урочисто, спробуйте!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування курки з журавлинним соусом. Курка запікається в духовці з шматочками вершкового масла і спеціями. В цей же час готуємо журавлинний соус. Дістаємо курочку з духовки і поливаємо соусом (попередньо його перетворивши в пюре). хай щастить!

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • журавлина— 4 Ст. ложки(перетерта з цукром )
  • Вершкове масло— 30 грам
  • лимон— 1 За смаком
  • базилік— 1 За смаком
  • вершки— 100 мілілітрів
Курка з журавлинним соусом - фото крок 1 Курячі грудки розрізаємо вздовж на дві частини, відбиваємо і розкладаємо на деко. Солимо і перчимо, також кладемо по шматочку вершкового масла. Ставимо в духовку на 40 хвилин, температура 190 градусів.

Курка з журавлинним соусом - фото крок 2 готуємо соус. Журавлину кип'ятимо в емальованому посуді, коли закипить, робимо мінімальний вогонь.

Курка з журавлинним соусом - фото крок 3 Окремо обсмажуємо на маслі базилік і додаємо до журавлині. Також додайте лимонний сік і вершки. Інтенсивно перемішуємо і знімаємо з вогню через 2 хвилини.

Курка з журавлинним соусом - фото крок 4 Масу пюріруйте блендером.

Курка з журавлинним соусом - фото крок 5 Полийте запечену курочку журавлинним соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Курка на грилі з гарбузовим соусом

Човники з куркою

Рецепт приготування смажених на грилі курячих грудок з соусом з лука, салат, гарбуза і кінзи. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і перець халапеньо, готувати, помішуючи, до м'якості, від 5 до 8 хвилин. Додати насіння...

Курка по-азійському з соусом і рисом

Курка по-азійському з соусом і рисом

Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...

Курка під горіховим соусом

Курка під горіховим соусом

Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...

Курка з гірчично-вершковим соусом

Курка з гірчично-вершковим соусом

Рецепт приготування курячих грудок з соусом з часнику, коньяку, гірчиці, жирних вершків і курячого бульйону. опис приготування: У гірчично-вершковому соусі присутній коньяк, що робить соус особливо багатим і насиченим смаком. курячі грудки без кісток і шкіри— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ...

Курка з грибним соусом

Курка з грибним соусом

Рецепт приготування курки з грибним соусом кількість порцій: 4-6 Куряче філе— 1-1,5 кілограма(грудинки) цибулина— 1 штука печериці— 400 грам пучок свіжого кропу— 1 штука сметани— 200 грам олія— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) складові. промийте філе, зелень і печериці. З печериць зняти шк...