Рецепт Курка з журавлинним соусом
Рецепт приготування курки в журавлинному соусі дуже простий. Курка виходить дуже смачною, а журавлинний соус надає особливої пікантності страві. Виглядає ошатно і урочисто, спробуйте!
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування курки з журавлинним соусом. Курка запікається в духовці з шматочками вершкового масла і спеціями. В цей же час готуємо журавлинний соус. Дістаємо курочку з духовки і поливаємо соусом (попередньо його перетворивши в пюре). хай щастить!
- Курячі грудки— 4 штуки
- журавлина— 4 Ст. ложки(перетерта з цукром )
- Вершкове масло— 30 грам
- лимон— 1 За смаком
- базилік— 1 За смаком
- вершки— 100 мілілітрів
готуємо соус. Журавлину кип'ятимо в емальованому посуді, коли закипить, робимо мінімальний вогонь.
Окремо обсмажуємо на маслі базилік і додаємо до журавлині. Також додайте лимонний сік і вершки. Інтенсивно перемішуємо і знімаємо з вогню через 2 хвилини.
Масу пюріруйте блендером.
Полийте запечену курочку журавлинним соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Човники з куркою
Рецепт приготування смажених на грилі курячих грудок з соусом з лука, салат, гарбуза і кінзи. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і перець халапеньо, готувати, помішуючи, до м'якості, від 5 до 8 хвилин. Додати насіння...
Курка по-азійському з соусом і рисом
Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...
Курка під горіховим соусом
Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...
Курка з гірчично-вершковим соусом
Рецепт приготування курячих грудок з соусом з часнику, коньяку, гірчиці, жирних вершків і курячого бульйону. опис приготування: У гірчично-вершковому соусі присутній коньяк, що робить соус особливо багатим і насиченим смаком. курячі грудки без кісток і шкіри— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ...
Курка з грибним соусом
Рецепт приготування курки з грибним соусом кількість порцій: 4-6 Куряче філе— 1-1,5 кілограма(грудинки) цибулина— 1 штука печериці— 400 грам пучок свіжого кропу— 1 штука сметани— 200 грам олія— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) складові. промийте філе, зелень і печериці. З печериць зняти шк...