Рецепт Курка з галушками

Рецепт Курка з галушками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курки з цибулею, морквою, галушками і зеленим горошком.


опис приготування:

У сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква і чебрець. Накрити кришкою і смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин. Додати 1/4 чашки борошна і смажити, помішуючи, 30 секунд. Додати бульйон і довести до кипіння, постійно помішуючи, приправити сіллю і перцем. Додати курку, зменшити вогонь до низького. Накрити кришкою і смажити, помішуючи, 20 хвилин.

Тим часом зробити галушки. У невеликій мисці збити залишилися 3/4 склянки борошна, кріп, розпушувач і 1/2 чайної ложки солі. поступово додати 1/2 склянки молока. Тісто має бути трохи густіше, ніж для млинців і падати з ложки. додайте ще 2 столові ложки молока, якщо це необхідно. Відкласти в сторону.

Додати горошок в сковороду. Додати тісто в киплячу рідину по ложці на відстані один від одного. Накрити кришкою і варити 20 хвилин до готовності.


  • масла— 3 Ст. ложки
  • середня цибулина— 1 штука
  • середніх моркви— 5 штук
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • курячого бульйону— 600 мілілітрів
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • бедер цыпленка без кожи— 650 грам
  • свіжого кропу— 2 Ст. ложки
  • розпушувача— 1 3/4 чайних ложки
  • зеленого горошку— 300 грам
У сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква і чебрець. Накрити кришкою і смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин. Додати 1/4 чашки борошна і смажити, помішуючи, 30 секунд. Додати бульйон і довести до кипіння, постійно помішуючи, приправити сіллю і перцем. Додати курку, зменшити вогонь до низького. Накрити кришкою і смажити, помішуючи, 20 хвилин.

Тим часом зробити галушки. У невеликій мисці збити залишилися 3/4 склянки борошна, кріп, розпушувач і 1/2 чайної ложки солі. поступово додати 1/2 склянки молока. Тісто має бути трохи густіше, ніж для млинців і падати з ложки. додайте ще 2 столові ложки молока, якщо це необхідно. Відкласти в сторону.

Додати горошок в сковороду. Додати тісто в киплячу рідину по ложці на відстані один від одного. Накрити кришкою і варити 20 хвилин до готовності.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Картопляний суп з галушками

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...