Рецепт Куряча печінка по-французьки
Ніжна куряча печінка з грибами - традиційне блюдо французької кухні. Сьогодні і ми наблизимося на один крок до Франції. Про те, як приготувати курячу печінку по-французьки, я розповім нижче.
опис приготування:
Пропоную корисний, смачний і простий рецепт приготування печінки. Підійде як для сімейної вечері, так і для свята.
Подають печінку зазвичай з рисом, картоплею і овочами.
Ніжна і соковита печінка відмінно поєднується з грибами. Вони надають цій страві святкові нотки і якусь в своєму роді ошатність. Не можу назвати цей рецепт "; рецептом на кожен день ";, готую його частіше тоді, коли вся сім'я в зборі. Особливо подобається така печіночку дітям.
Смачного!
- печінка куряча— 500 грам
- цибуля— 1 штука
- печериці— 200 грам
- борошно пшеничне— 3 чайних ложки
- вино біле сухе— 100 мілілітрів
- цукор— 1 Чайна ложка
- петрушка— 10 грам
- вершкове масло— 30 грам
- оливкова олія— 40 мілілітрів
- червоний перець— 2 чайних ложки
- помідори— 2 штуки
- сіль— 1 Чайна ложка
- часник— 1 зубчик
На сковороді розтопіть вершкове масло
Обсмажте цибулю у вершковому маслі. Занадто зажарювати не варто, вистачить потримати його до прозорого кольору.
Наржьте гриби. На оливковій олії протушкувати печериці.
Змішайте борошно і перець.
Помийте курячу печінку, видаліть жир і прожилки.
Умочіть печінку в суміш борошна і перцю. Добре обваляйте шматочки печінки в борошні.
обсмажте печінку 7-10 хвилин. Головне не перепечеться печінку, інакше вона буде грубою.
Додайте до печінки вже обсмажений раніше цибулю та печериці.
Обдайте помідори окропом. Зніміть з них шкірку. дрібно порубати. Додайте дрібно порубані помідори, вино і цукор. Гасіть ще 10 хвилин. Додайте подрібнений часник і зелень.
Подібні рецепти
Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)
Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...
Класична куряча піката
спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно! опис приготування: Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна бу...
Копчена куряча грудка
Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...
Куряча гомілка в майонезі
Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...
Куряча гомілка в рукаві
Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...