Рецепт Куряча печінка по-французьки

Рецепт Куряча печінка по-французьки
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжна куряча печінка з грибами - традиційне блюдо французької кухні. Сьогодні і ми наблизимося на один крок до Франції. Про те, як приготувати курячу печінку по-французьки, я розповім нижче.

опис приготування:

Пропоную корисний, смачний і простий рецепт приготування печінки. Підійде як для сімейної вечері, так і для свята.

Подають печінку зазвичай з рисом, картоплею і овочами.

Ніжна і соковита печінка відмінно поєднується з грибами. Вони надають цій страві святкові нотки і якусь в своєму роді ошатність. Не можу назвати цей рецепт "; рецептом на кожен день ";, готую його частіше тоді, коли вся сім'я в зборі. Особливо подобається така печіночку дітям.

Смачного!

  • печінка куряча— 500 грам
  • цибуля— 1 штука
  • печериці— 200 грам
  • борошно пшеничне— 3 чайних ложки
  • вино біле сухе— 100 мілілітрів
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • петрушка— 10 грам
  • вершкове масло— 30 грам
  • оливкова олія— 40 мілілітрів
  • червоний перець— 2 чайних ложки
  • помідори— 2 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник— 1 зубчик
Куряча печінка по-французьки - фото крок 1 Очистіть цибулю від лушпиння, промийте. Наріжте цибулю кільцями або півкільцями.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 2 На сковороді розтопіть вершкове масло

Куряча печінка по-французьки - фото крок 3 Обсмажте цибулю у вершковому маслі. Занадто зажарювати не варто, вистачить потримати його до прозорого кольору.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 4 Наржьте гриби. На оливковій олії протушкувати печериці.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 5 Змішайте борошно і перець.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 6 Помийте курячу печінку, видаліть жир і прожилки.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 7 Умочіть печінку в суміш борошна і перцю. Добре обваляйте шматочки печінки в борошні.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 8 обсмажте печінку 7-10 хвилин. Головне не перепечеться печінку, інакше вона буде грубою.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 9 Додайте до печінки вже обсмажений раніше цибулю та печериці.

Куряча печінка по-французьки - фото крок 10 Обдайте помідори окропом. Зніміть з них шкірку. дрібно порубати. Додайте дрібно порубані помідори, вино і цукор. Гасіть ще 10 хвилин. Додайте подрібнений часник і зелень.

Подібні рецепти

Кесаділья куряча

Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)

Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...

Класична куряча піката

Класична куряча піката

спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно! опис приготування: Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна бу...

Копчена куряча грудка

Копчена куряча грудка

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча гомілка в майонезі

Куряча гомілка в майонезі

Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...

Куряча гомілка в рукаві

Куряча гомілка в рукаві

Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...