Рецепт Класична куряча піката

Рецепт Класична куряча піката
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 35 хв.
спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно!

опис приготування:

Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна буде додавати щось від себе. З готової куркою прийнято подавати каперси. На гарнір варять просту пасту з томатами, так ми і зробимо. Відмінна риса цього блюда — смак з кислинкою за рахунок додавання лимона.

  • Куряча грудка— 360 грам
  • помідор черрі— 120 грам
  • Борошно пшеничне— 60 грам
  • Паста "; Волосся ангела"  — 120 грам
  • Вершкове масло— 30 грам
  • каперси консервовані— 30 грам
  • Luk-salotų— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • петрушка, гілочка— 1 штука
  • Курячий бульйон— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 3,5 Ст. ложки
Класична куряча піката - фото крок 1 1. Підготуйте інгредієнти. Дрібно наріжте петрушку і цибулю. З лимона натріть цедру і з однієї половинки вичавіть сік. Помідори наріжте четвертинками. Грудку нарубати тонкими плоскими шматками. Потім кожен змастіть сіллю і перцем.

Класична куряча піката - фото крок 2 2. Зробіть паніровці з борошна і солі. Умочіть філе в паніровці.

Класична куряча піката - фото крок 3 3. Потім обсмажте курку з кожного боку по 3 хвилини в розігрітій олії.

Класична куряча піката - фото крок 4 4. В цей же час відваріть пасту до стану "; аль денте" в киплячій воді. збережіть 1 стакан води з-під пасти. А самі спагетті промийте, а потім перемішайте з олією.

Класична куряча піката - фото крок 5 5. Зробіть соус. У сковороді обсмажте в олії цибулю. Потім влийте воду з-під спагетті, бульйон і додайте 0,5 немає. ложки цедри. Доведіть суміш до кипіння, а в кінці додайте вершкове масло. перемішайте.

Класична куряча піката - фото крок 6 6. До пасті додайте помідори, сік лимона, петрушку і половину соусу. Решта соус влийте до курки. Також посипте грудку цедрою, каперсами і петрушкою. Смачного!

Подібні рецепти

Класична Кривава Мері

Салат «табуле» вірменський

Рецепт приготування «Кривавої Мері» в тому вигляді, як вона і була задумана гурманами. опис приготування: Більшість обивателів вважають, що налив на дно склянки томатний сік і за ножа пустивши на нього другим шаром горілку вони роблять напій під назвою «Кривава Мері». Сьогодні у вас є шанс від...

Класична закуска «Tapenada»

Класична закуска «Tapenada»

Рецепт приготування дуже поширеною в Великобританії і улюбленої всіма закуски з оливок. опис приготування: Напевно, за популярністю «тапенадом» можна порівняти з нашим салатом з крабовими паличками. Його їдять сам по собі на бутербродах, подають як гарнір і використовують для приготування бага...

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...

Куряча гомілка під соусом

Куряча гомілка під соусом

Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис. опис приготування: В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти в...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...