Рецепт Класична Кривава Мері

Рецепт Класична Кривава Мері
Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 хв.
Рецепт приготування «Кривавої Мері» в тому вигляді, як вона і була задумана гурманами.

опис приготування:

Більшість обивателів вважають, що налив на дно склянки томатний сік і за ножа пустивши на нього другим шаром горілку вони роблять напій під назвою «Кривава Мері». Сьогодні у вас є шанс відкрити секрет справжнього коктейля, і ви зрозумієте, наскільки він відрізняється від того, що ви звикли вважати «Кривавої Мері».

  • дрібної солі екстра— 1 Чайна ложка
  • колотого льоду— 1 Склянка
  • горілки— 50 грам
  • томатного соку— 3/4 склянки
  • солодкого соусу— 2 чайних ложки
  • гострого соусу— 1 Чайна ложка
  • втечу селери— 1 штука
  • зелені оливки— 2 штуки(з начинкою (лимон, анчоуси))
  • Чорний мелений перець та кухонний сіль— — За смаком
  • лимона або лайма— 1-2 Dolek
Класична Кривава Мері - фото крок 1 1. Покрийте кромку високого келиха сіллю. Для цього насипте дрібну сіль на блюдце, сухий стакан поставте догори дном на мокрий рушник, а потім занурте в сіль, щоб її крупинки прилипли.

Класична Кривава Мері - фото крок 2 2. Наповніть келих льодом (можна взяти цілі дрібні кубики льоду).

Класична Кривава Мері - фото крок 3 3. Шейкер для коктейлів Наполі льодом. Далі дійте дуже швидко.

Класична Кривава Мері - фото крок 4 4. У шейкер влийте сік, горілку, соуси, всипте сіль і перець, кілька разів енергійно струсіть і зверхньо налийте в підготовлений келих з льодом.

Класична Кривава Мері - фото крок 5 5. Прикрасьте коктейль гілочкою селери, оливками на зубочистці і часточкою лимона або лайма.

Подібні рецепти

Класична закуска «Tapenada»

Хліб з насінням

Рецепт приготування дуже поширеною в Великобританії і улюбленої всіма закуски з оливок. опис приготування: Напевно, за популярністю «тапенадом» можна порівняти з нашим салатом з крабовими паличками. Його їдять сам по собі на бутербродах, подають як гарнір і використовують для приготування бага...

Класична куряча піката

Класична куряча піката

спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно! опис приготування: Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна бу...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...