Рецепт Крем з вишнею

Рецепт Крем з вишнею
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Цей ніжний яскравий крем здатний прикрасити будь-який, навіть самий нехитрий десерт, і перетворити його в їжу богів. Рецепт приготування крему з вишнею — для любителів вишуканих ласощів!

опис приготування:

Цей крем можна подавати як самостійне блюдо, розклавши по креманкам або келихах. Ідеальним доповненням до нього, на мій погляд, є сухе печиво і міцну каву.

Рецепт крему з вишнею:

1. З вишень видалити кісточки.

2. Залити вишні вином, закип'ятити, додати коньяк, половину цукру і крохмаль, перемішати до повного розчинення.

3. остудити.

4. молоко зігріти, додати звичайний і ванільний цукор.

5. Відокремити жовтки від білків і обережно ввести в гаряче молоко.

6. Додати желатин, перемішати.

7. Збити вершки і ввести в молоко, як тільки воно почне загусати.

8. розкласти крем, полити вишневим соусом і прибрати в холодильник.

Готово!


  • вишня— 500 грам
  • Червоне вино— 1 Склянка
  • цукор— 0,5 склянки
  • крохмаль— 2 Ст. ложки
  • коньяк— 1 Ст. ложка
  • молоко— 1 Склянка
  • желатин— 10 грам
  • цукор ванільний— 10 грам
  • яйця— 4 штуки
  • вершки жирні— 2 склянки
Цей крем можна подавати як самостійне блюдо, розклавши по креманкам або келихах. Ідеальним доповненням до нього, на мій погляд, є сухе печиво і міцну каву.

Рецепт крему з вишнею:

1. З вишень видалити кісточки.

2. Залити вишні вином, закип'ятити, додати коньяк, половину цукру і крохмаль, перемішати до повного розчинення.

3. остудити.

4. молоко зігріти, додати звичайний і ванільний цукор.

5. Відокремити жовтки від білків і обережно ввести в гаряче молоко.

6. Додати желатин, перемішати.

7. Збити вершки і ввести в молоко, як тільки воно почне загусати.

8. розкласти крем, полити вишневим соусом і прибрати в холодильник.

Готово!


Подібні рецепти

Журавлинний соус з вишнею

Шоколадний крем з вишнею

Рецепт приготування соусу з журавлини і сушеної вишні. Приготований соус може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити...

Цукерки з вишнею

Цукерки з вишнею

Дуже смачні цукерки з "; п'яною" вишнею. Легкий аромат Амаретто, кислинка вишні і солодкість шоколаду ... Ці цукерки ідеальні як до прохолодного келиху шампанського, так і до чашки запашної кави. опис приготування: Рецепт для справжніх ласунів. Якщо є трохи вільного часу і бажання здивувати го...

Конвертики з вишнею

Конвертики з вишнею

Нарешті настало справжнє літо і можна насолоджуватися смачною домашньою випічкою з ягодами. Насамперед хочеться приготувати що-небудь з вишнею, наприклад, конвертики. опис приготування: Приготувати конвертики з вишнею дуже просто, покрокові рекомендації підкажуть як це зробити. Міцніше скріпля...

Кошики з кремом і вишнею

Кошики з кремом і вишнею

Рецепт приготування смачних кошичків. кількість порцій: 8 гіркого шоколаду— 50 грам вишні без кісточок— 150 грам(замороженої ) борошна— 100 грам(для тіста) вершкового масла— 50 грам(для тіста) цукру— 2 чайних ложки(дрібного, для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) вершкового масла— 50 грам(Для ли...

Класичний десерт «Крем-брюле»

Класичний десерт «Крем-брюле»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...