Рецепт Конвертики з вишнею
Нарешті настало справжнє літо і можна насолоджуватися смачною домашньою випічкою з ягодами. Насамперед хочеться приготувати що-небудь з вишнею, наприклад, конвертики.
опис приготування:
Приготувати конвертики з вишнею дуже просто, покрокові рекомендації підкажуть як це зробити. Міцніше скріпляйте краю тесту, щоб в процесі випічки конвертики НЕ розклеїлись, але навіть якщо це трапиться, завдяки додаванню крохмалю, сік не буде сильно витікати.
- вишня— 300 грам
- Борошно пшеничне— 250 грам
- молоко— 125 грам
- Вершкове масло— 20 грам
- Масло рослинне— 20 грам
- дріжджі— 3 грами(моментальні)
- Цукровий пісок— 100 грам(40 грам — в тісто, 60 грам — на посипання)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- сіль— 2 щіпки
- яйце— 1 штука(0,5 яйця — в тісто, 0,5 яйця — для змащення перед випічкою)
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- Цукрова пудра— 1 Ст. ложка(для посыпки)
У тепле молоко додайте дріжджі, дайте їм постояти 5 хвилин.
Додайте в молоко 5 чайних ложок борошна і 40 грам цукру. розмішайте, залиште на 15 хвилин.
В отриману опару влийте рослинне масло, сіль, ванільний екстракт, половинку яйця, яке слід попередньо розбовтати (друга половина піде на мастило перед випічкою).
Всипте половину всієї муки і розтоплене вершкове масло, почніть заміс тесту.
Додайте борошно, що залишилося і продовжуйте вимішувати тісто, вимішують приблизно 5-7 хвилин руками, тісто має бути гладким, еластичним. Поставте в тепле місце на півтори години.
З вишні видаліть кісточки, присипте 1 ст. ложкою крохмалю і 1 ст. ложкою цукрового піску.
Підійшло тісто розділити на рівні шматочки (8 штук), подкатайте в кулю.
Розкачайте тісто в корж, на яку посипте трохи крохмалю, викладіть вишню, зверху трохи присипте цукром і крохмалем.
Сформуйте конвертик, наприклад, трикутний. Краї защипують якомога міцніше, щоб вони не розкрилися в процесі випічки.
Можна сформувати і такий конвертик, закріпивши кінчики тесту в центрі.
Викладіть конвертики на лист для випічки, змастіть другою половинкою яйця, випікайте при температурі 180 градусів 20-25 хвилин .
Перед подачею можна злегка присипати цукровою пудрою, смачна річна випічка готова, угощайтесь!
Подібні рецепти
Сирна запіканка без крохмалю
Рецепт приготування смажених конвертиків з рисового паперу з начинкою з курки, лука, болгарського перцю, часнику, кукурудзяних зерен, чорної квасолі і сиру Чеддер. опис приготування: Гарячі, хрусткі, злегка обсмажені в олії конвертики з рисового паперу з начинкою готуються дуже просто. Це відм...
Конвертики з сиром і зеленню
Подруга передала з Грузії сир. Він виявився солоним, але в міру. Вирішила приготувати з його використанням ось такі конвертики. опис приготування: Сир натріть на тертці, зелень подрібніть і змішайте з сиром. Це наша начинка для конвертиків. Лаваш наріжте смужками, на смужки викладіть начинку і...
Конвертики з грибами
Конвертики з грибами — закусочка, яка прикрасить будь-який фуршет або святковий стіл. Конвертики з грибами готуються швидко і легко. Переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Конвертики з грибами — смачна і легка закуска-канапе. Приготування конвертиків зазвичай не займає більше 30-40 хви...
Конвертики с курицей и грибами
Закуска из слоеного теста с начинкой. Рецепт найден в старой поваренной книге, опробован на себе. Дуже сподобалось. звичайно, внес свои небольшие поправки, но стало только лучше. опис приготування: Начинку для грибов, в которую входят лук, часник, куряче філе і гриби, надо обжарить на масле на...
Цукерки з вишнею
Дуже смачні цукерки з "; п'яною" вишнею. Легкий аромат Амаретто, кислинка вишні і солодкість шоколаду ... Ці цукерки ідеальні як до прохолодного келиху шампанського, так і до чашки запашної кави. опис приготування: Рецепт для справжніх ласунів. Якщо є трохи вільного часу і бажання здивувати го...