Рецепт Цукерки з вишнею
Дуже смачні цукерки з "; п'яною" вишнею. Легкий аромат Амаретто, кислинка вишні і солодкість шоколаду ... Ці цукерки ідеальні як до прохолодного келиху шампанського, так і до чашки запашної кави.
опис приготування:
Рецепт для справжніх ласунів. Якщо є трохи вільного часу і бажання здивувати гостей домашніми цукерками, то дерзайте! Нічого складного в процесі приготування немає. Як приготувати цукерки з вишнею, читайте в цьому рецепті.
Вишню можна заготовити і про запас. До речі, вона і сама дуже смачна, як окреме частування
Ці цукерки ідеально підійдуть як закуска до коктейлів, шампанському або ж просто як ласощі з чаєм.
Я люблю за основу брати чорний шоколад, а прикрашати верх білим і кокосовою стружкою. Підійде і звичайна кондитерська присипка.
Якщо є час і бажання, можна зробити чорно-білу "; павутинку" з шоколаду в якості прикраси.
Якщо хочете почастувати дітей, замість & Quot; Amaretto" використовуйте апельсиновий сік при приготуванні сиропу для вишні.
- вишня— 30 штук
- луг & Quot; Амаретто" — 150 грам(для вишень)
- цукор— 75 грам
- вода— 40 мілілітрів
- шоколад молочний— 350 грам
- вершки— 80 мілілітрів
- цукрова пудра— 40 грам
- вершкове масло— 40 грам
- мигдальні пластівці— 2 штуки
- мигдаль подрібнений— 2 Ст. ложки
Додайте в сироп ягоди, злегка ніби протушкувати їх. Відставте в сторону і дайте охолонути.
Наступний крок - це підготовка основи для наших цукерок. Наріжте шоколад на шматочки. Розтопіть половину шоколаду. Топити шоколад будемо на водяній бані, тому підготуйте її і Відведіть туди 150 d шоколад.
Для цукерок нам знадобляться формочки. За допомогою пензлика змастіть їх рясно вийшла шоколадною масою. Дайте шоколаду застыть.
Також для додання форм цукерку можна використовувати фольгу.
Дістаньте вишні з амаретто, покладіть їх в сито, щоб стекла зайва рідина. Розріжте вишні навпіл. Розтопіть тим часом ще 100 d шоколад. Змішайте його з вершковим маслом і Амаретто. Додайте цукрову пудру і мигдалеву борошно.
За допомогою шприца заповніть дно цукерок кремом, викладіть по вишні в крем. Простір, що залишився заповніть кремом. Розрівняйте поверхню цукерки.
І, нарешті, останній крок: знову розтоплюємо шоколад.
Розподіляємо його поверху цукерок. Прикрасьте мигдальними пластівцями і цукровою пудрою.
Можна використовувати білий шоколад та кондитерські присипки для різноманітності.
Подібні рецепти
Оселедець з цибулею
Рецепт приготування соусу з журавлини і сушеної вишні. Приготований соус може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: У великій каструлі об'єднати журавлину (якщо немає необхідності розморожувати її), вишню, цукор і воду. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити...
Конвертики з вишнею
Нарешті настало справжнє літо і можна насолоджуватися смачною домашньою випічкою з ягодами. Насамперед хочеться приготувати що-небудь з вишнею, наприклад, конвертики. опис приготування: Приготувати конвертики з вишнею дуже просто, покрокові рекомендації підкажуть як це зробити. Міцніше скріпля...
Кошики з кремом і вишнею
Рецепт приготування смачних кошичків. кількість порцій: 8 гіркого шоколаду— 50 грам вишні без кісточок— 150 грам(замороженої ) борошна— 100 грам(для тіста) вершкового масла— 50 грам(для тіста) цукру— 2 чайних ложки(дрібного, для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) вершкового масла— 50 грам(Для ли...
Крем з вишнею
Цей ніжний яскравий крем здатний прикрасити будь-який, навіть самий нехитрий десерт, і перетворити його в їжу богів. Рецепт приготування крему з вишнею — для любителів вишуканих ласощів! опис приготування: Цей крем можна подавати як самостійне блюдо, розклавши по креманкам або келихах. Ідеальн...
Кавові цукерки
Кава і шоколад — прекрасне поєднання, а якщо приготувати з них цукерки? Рецепт кавових цукерок дуже простий. ділюся рецептом! опис приготування: Приготувати власними руками вишукані шоколадно-кавові цукерки простіше простого, дивіться покроковий рецепт і повторюйте, додавайте щось своє і ви от...