Рецепт Конвертики з грибами

Рецепт Конвертики з грибами
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв.
Конвертики з грибами — закусочка, яка прикрасить будь-який фуршет або святковий стіл. Конвертики з грибами готуються швидко і легко. Переконайтеся в цьому самі!

опис приготування:

Конвертики з грибами — смачна і легка закуска-канапе. Приготування конвертиків зазвичай не займає більше 30-40 хвилин. До речі в начинку можна використовувати будь-які гриби. Дуже смачними конвертики виходять з лисичками. Але дуже важливо простежити, щоб при смаженні випарувалася вся рідина! Інакше конвертики з грибами потечуть і може навіть розваляться. але пересушувати гриби теж не варто.

Бажаю удачі!


  • Листкове тісто— 1 штука(упаковка)
  • Вершкове масло— 100 грам
  • печериці— 4 склянки
  • часник— 4 зубчики
  • Сухе біле вино— 1/2 склянки
  • тертий пармезан— 1/3 склянки
Конвертики з грибами - фото крок 1 Печериці нарезать (не дуже дрібно).

Конвертики з грибами - фото крок 2 Масло растопить в сковородке, добавить чеснок и немного пожарить на медленном огне.

Конвертики з грибами - фото крок 3 Затем усиливаем огонь, добавляем к чесноку шампиньоны, перемішуємо, добавляем соль и вливаем вино.

Конвертики з грибами - фото крок 4 Тушим шампиньоны, поки не випарується вся рідина.

Конвертики з грибами - фото крок 5 Прежде чем работать с тестом, его нужно разморозить.

Конвертики з грибами - фото крок 6 Слой теста разрезать на 4 равные части и слегка смазываем маслом. В серединку каждого квадрата кладем начинку.

Конвертики з грибами - фото крок 7 На начинку посыпаем тертый пармезан.

Конвертики з грибами - фото крок 8 Квадратик собираем в узелок.

Конвертики з грибами - фото крок 9 Раскладываем на смазанный масло противень и ставим выпекаться в духовку при 200 градусах на 15 хвилин.

Подібні рецепти

Конвертики с курицей и грибами

Курка з квасолею в томатному соусі

Закуска из слоеного теста с начинкой. Рецепт найден в старой поваренной книге, опробован на себе. Дуже сподобалось. звичайно, внес свои небольшие поправки, но стало только лучше. опис приготування: Начинку для грибов, в которую входят лук, часник, куряче філе і гриби, надо обжарить на масле на...

Конвертики з овочевою начинкою

Конвертики з овочевою начинкою

Рецепт приготування смажених конвертиків з рисового паперу з начинкою з курки, лука, болгарського перцю, часнику, кукурудзяних зерен, чорної квасолі і сиру Чеддер. опис приготування: Гарячі, хрусткі, злегка обсмажені в олії конвертики з рисового паперу з начинкою готуються дуже просто. Це відм...

Конвертики з сиром і зеленню

Конвертики з сиром і зеленню

Подруга передала з Грузії сир. Він виявився солоним, але в міру. Вирішила приготувати з його використанням ось такі конвертики. опис приготування: Сир натріть на тертці, зелень подрібніть і змішайте з сиром. Це наша начинка для конвертиків. Лаваш наріжте смужками, на смужки викладіть начинку і...

Конвертики з вишнею

Конвертики з вишнею

Нарешті настало справжнє літо і можна насолоджуватися смачною домашньою випічкою з ягодами. Насамперед хочеться приготувати що-небудь з вишнею, наприклад, конвертики. опис приготування: Приготувати конвертики з вишнею дуже просто, покрокові рекомендації підкажуть як це зробити. Міцніше скріпля...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...