Рецепт Конвертики с курицей и грибами
Закуска из слоеного теста с начинкой. Рецепт найден в старой поваренной книге, опробован на себе. Дуже сподобалось. звичайно, внес свои небольшие поправки, но стало только лучше.
опис приготування:
Начинку для грибов, в которую входят лук, часник, куряче філе і гриби, надо обжарить на масле на среднем огне. Тесто мы используем готовое, поэтому его только надо раскатать на присыпанной мукой поверхности. Затем нарезаем тесто квадратиками, выкладываем пару ложек начинка на каждый и заворачиваем. Випікаємо в розігрітій духовці 20-25 хвилин. Готовые конвертики с курицей и грибами можно сразу подавать на стол горячими, но они не менее вкусные и в холодном виде. Смачного!
- Тісто листкове бездріжджове— 500 грам
- Цибуля зелена— 200 грам
- Куряче філе— 350 грам
- гриби— 200 грам
- Масло оливкове— За смаком
- часник— 2 зубчики
- вершки— 1 Склянка
- яйце— 1 штука
- чебрець, сіль, перець— За смаком
Белую часть лука обжарьте на оливковом масле до золотистого цвета.
Затем добавьте чеснок и зеленую часть лука и жарьте еще минуту.
Выложите куриное филе и обжаривайте еще 5 хвилин.
Затем добавьте грибы и тушите до полного испарения жидкости.
Потім влийте вершки, доведіть до кипіння. Всыпьте немного сушеного тимьяна, сіль і перець за смаком. Немного проварите до загустения и остудите.
Тесто раскатайте и порежьте на квадраты. В середину каждого выложите начинку.
Смочите края квадратов водой и слепите конвертиком как на фото. Смажьте их взбитым яйцом и отправьте в разогретую до 200 градусів духовку хвилин на 20-25.
Подібні рецепти
Картопляні галушки
Конвертики з грибами — закусочка, яка прикрасить будь-який фуршет або святковий стіл. Конвертики з грибами готуються швидко і легко. Переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Конвертики з грибами — смачна і легка закуска-канапе. Приготування конвертиків зазвичай не займає більше 30-40 хви...
Конвертики з овочевою начинкою
Рецепт приготування смажених конвертиків з рисового паперу з начинкою з курки, лука, болгарського перцю, часнику, кукурудзяних зерен, чорної квасолі і сиру Чеддер. опис приготування: Гарячі, хрусткі, злегка обсмажені в олії конвертики з рисового паперу з начинкою готуються дуже просто. Це відм...
Конвертики з сиром і зеленню
Подруга передала з Грузії сир. Він виявився солоним, але в міру. Вирішила приготувати з його використанням ось такі конвертики. опис приготування: Сир натріть на тертці, зелень подрібніть і змішайте з сиром. Це наша начинка для конвертиків. Лаваш наріжте смужками, на смужки викладіть начинку і...
Конвертики з вишнею
Нарешті настало справжнє літо і можна насолоджуватися смачною домашньою випічкою з ягодами. Насамперед хочеться приготувати що-небудь з вишнею, наприклад, конвертики. опис приготування: Приготувати конвертики з вишнею дуже просто, покрокові рекомендації підкажуть як це зробити. Міцніше скріпля...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...