Рецепт Конвертики с курицей и грибами

Рецепт Конвертики с курицей и грибами
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Закуска из слоеного теста с начинкой. Рецепт найден в старой поваренной книге, опробован на себе. Дуже сподобалось. звичайно, внес свои небольшие поправки, но стало только лучше.

опис приготування:

Начинку для грибов, в которую входят лук, часник, куряче філе і гриби, надо обжарить на масле на среднем огне. Тесто мы используем готовое, поэтому его только надо раскатать на присыпанной мукой поверхности. Затем нарезаем тесто квадратиками, выкладываем пару ложек начинка на каждый и заворачиваем. Випікаємо в розігрітій духовці 20-25 хвилин. Готовые конвертики с курицей и грибами можно сразу подавать на стол горячими, но они не менее вкусные и в холодном виде. Смачного!

  • Тісто листкове бездріжджове— 500 грам
  • Цибуля зелена— 200 грам
  • Куряче філе— 350 грам
  • гриби— 200 грам
  • Масло оливкове— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • вершки— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
  • чебрець, сіль, перець— За смаком
Конвертики с курицей и грибами - фото крок 1 Филе порежьте небольшими кубиками, также и грибы. Лук мелко порежьте и отложите отдельно зеленую и белую часть. часник подрібніть.

Конвертики с курицей и грибами - фото крок 2 Белую часть лука обжарьте на оливковом масле до золотистого цвета.

Конвертики с курицей и грибами - фото крок 3 Затем добавьте чеснок и зеленую часть лука и жарьте еще минуту.

Конвертики с курицей и грибами - фото крок 4 Выложите куриное филе и обжаривайте еще 5 хвилин.

Конвертики с курицей и грибами - фото крок 5 Затем добавьте грибы и тушите до полного испарения жидкости.

Конвертики с курицей и грибами - фото крок 6 Потім влийте вершки, доведіть до кипіння. Всыпьте немного сушеного тимьяна, сіль і перець за смаком. Немного проварите до загустения и остудите.

Конвертики с курицей и грибами - фото крок 7 Тесто раскатайте и порежьте на квадраты. В середину каждого выложите начинку.

Конвертики с курицей и грибами - фото крок 8 Смочите края квадратов водой и слепите конвертиком как на фото. Смажьте их взбитым яйцом и отправьте в разогретую до 200 градусів духовку хвилин на 20-25.

Подібні рецепти

Конвертики з грибами

Картопляні галушки

Конвертики з грибами — закусочка, яка прикрасить будь-який фуршет або святковий стіл. Конвертики з грибами готуються швидко і легко. Переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Конвертики з грибами — смачна і легка закуска-канапе. Приготування конвертиків зазвичай не займає більше 30-40 хви...

Конвертики з овочевою начинкою

Конвертики з овочевою начинкою

Рецепт приготування смажених конвертиків з рисового паперу з начинкою з курки, лука, болгарського перцю, часнику, кукурудзяних зерен, чорної квасолі і сиру Чеддер. опис приготування: Гарячі, хрусткі, злегка обсмажені в олії конвертики з рисового паперу з начинкою готуються дуже просто. Це відм...

Конвертики з сиром і зеленню

Конвертики з сиром і зеленню

Подруга передала з Грузії сир. Він виявився солоним, але в міру. Вирішила приготувати з його використанням ось такі конвертики. опис приготування: Сир натріть на тертці, зелень подрібніть і змішайте з сиром. Це наша начинка для конвертиків. Лаваш наріжте смужками, на смужки викладіть начинку і...

Конвертики з вишнею

Конвертики з вишнею

Нарешті настало справжнє літо і можна насолоджуватися смачною домашньою випічкою з ягодами. Насамперед хочеться приготувати що-небудь з вишнею, наприклад, конвертики. опис приготування: Приготувати конвертики з вишнею дуже просто, покрокові рекомендації підкажуть як це зробити. Міцніше скріпля...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...