Рецепт Котлети з пікші

Рецепт Котлети з пікші
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт котлет з пікші не надто популярний — у нас взагалі цю рибу їдять рідко. А даремно: правильно приготована пікша дуже смачна. Запечені в духовці котлети з пікші сподобаються всім!

опис приготування:

Для приготування котлет з пікші нам потрібно філе риби. Але купую я зазвичай цілу тушку, а вже потім її чищу і відділяю м'ясо від шкірки і кісток. Чому ми беремо ще й свинину? Само по собі м'ясо пікші не володіє специфічним смаком або ароматом, риба схожа на трісці, до того ж не жирна. Свинина додасть насиченості, котлети будуть більш щільними. Нехай ваші гості спробують відгадати з чого вони приготовані Втім, якщо хочете, можете в рецепт котлет з пікші не додавати свинину. Я не пробувала, але ймовірно теж смачно виходить.

хай щастить!

  • пікс файл— 400 грам
  • Свинина— 300 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • Манька— 1 Ст. ложка
  • яйце— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 150 грам
  • спеції— За смаком
Котлети з пікші - фото крок 1 Чистим рыбу.

Котлети з пікші - фото крок 2 Філе рубаємо кубиками.

Котлети з пікші - фото крок 3 Свинину теж ріжемо кубиками, цибуля половинками або часточками.

Котлети з пікші - фото крок 4 Всі разом прокручуємо через м'ясорубку.

Котлети з пікші - фото крок 5 додаємо яйце, манку і спеції.

Котлети з пікші - фото крок 6 Все добре перемішуємо.

Котлети з пікші - фото крок 7 ліпимо котлети.

Котлети з пікші - фото крок 8 Обваливаем в сухарях.

Котлети з пікші - фото крок 9 Викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в духовку на 50 хвилин при 180 З.
Готові котлети з пікші подаємо гарячими з картопляним пюре або гречаною кашею. Смачного)

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Юшка з пікші

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...