Рецепт Котлети з пікші
Рецепт котлет з пікші не надто популярний — у нас взагалі цю рибу їдять рідко. А даремно: правильно приготована пікша дуже смачна. Запечені в духовці котлети з пікші сподобаються всім!
опис приготування:
Для приготування котлет з пікші нам потрібно філе риби. Але купую я зазвичай цілу тушку, а вже потім її чищу і відділяю м'ясо від шкірки і кісток. Чому ми беремо ще й свинину? Само по собі м'ясо пікші не володіє специфічним смаком або ароматом, риба схожа на трісці, до того ж не жирна. Свинина додасть насиченості, котлети будуть більш щільними. Нехай ваші гості спробують відгадати з чого вони приготовані Втім, якщо хочете, можете в рецепт котлет з пікші не додавати свинину. Я не пробувала, але ймовірно теж смачно виходить.
хай щастить!
- пікс файл— 400 грам
- Свинина— 300 грам
- Цибуля— 3 штуки
- Манька— 1 Ст. ложка
- яйце— 1 штука
- Панірувальні сухарі— 150 грам
- спеції— За смаком
Філе рубаємо кубиками.
Свинину теж ріжемо кубиками, цибуля половинками або часточками.
Всі разом прокручуємо через м'ясорубку.
додаємо яйце, манку і спеції.
Все добре перемішуємо.
ліпимо котлети.
Обваливаем в сухарях.
Викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в духовку на 50 хвилин при 180 З.
Готові котлети з пікші подаємо гарячими з картопляним пюре або гречаною кашею. Смачного)
Подібні рецепти
Юшка з пікші
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...