Рецепт Кростини зі сквошем і рікоттою

Рецепт Кростини зі сквошем і рікоттою
Кількість порцій: 12-13 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування кростини з запеченим сквошем, шавлія, рикоттой, лимонною цедрою і часником.

опис приготування:

Кростіні - традиційна італійська закуска, представляє собою шматочки підсмаженого хліба з різноманітною начинкою.

  • сквош— 1 штука(900 г)
  • оливкового масла— 5 1/2 Ст. ложки(плюс масло для поливання)
  • світло-коричневого цукру— 1 Ст. ложка
  • морська сіль і перець— За смаком
  • свіжих листа шавлії— 24 штук
  • рикотта— 1 Склянка
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка
  • товстих шматочків багета— 12 штук
  • часнику— 1 зубчик
  • свіжий лимонний сік— За смаком
Кростини зі сквошем і рікоттою - фото крок 1 1. сквош очистити, видалити насіння і нарізати кубиками розміром 1 см. Розігріти духовку до 220 градусів. перемішати сквош, 2 столові ложки оливкової олії і цукор на деку. Приправити сіллю і перцем. Викласти сквош в один шар. запікати, іноді помішуючи, до золотистого кольору, поки сквош не стане м'яким, 23-30 хвилин. дати охолонути.

Кростини зі сквошем і рікоттою - фото крок 2 2. розігріти 1 1/2 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати шавлія і готувати, поки краю не почнуть завертатися, до темно-зеленого кольору, 1-2 хвилини.

Кростини зі сквошем і рікоттою - фото крок 3 3. Викласти смажені листя на паперовий рушник, щоб просохли.

Кростини зі сквошем і рікоттою - фото крок 4 4. Змішати сир Рікотта і дрібно терту лимонну цедру в невеликій мисці. Приправити сіллю і перцем.

Кростини зі сквошем і рікоттою - фото крок 5 5. За допомогою кисті змастити 2 столовими ложками оливкової олії обидві сторони скибочок багета. Обсмажити в сковороді на середньому вогні або в духовці протягом 1 ½-2 хвилин з кожного боку, поки не підрум'яняться. Натерти кожну скибочку хліба часточкою часнику.

Кростини зі сквошем і рікоттою - фото крок 6 6. викласти 1 столову ложку суміші рікотти на кожен кростини. Ложкою викласти кубики сквошу. Полити кростини лимонним соком і оливковою олією. Посипати сіллю і перцем. Прикрасити кожен кростини 2 смаженими листям шавлії.

Подібні рецепти

Полунично-лимонні маффіни з рікоттою

Морквяно-яблучний смузі

Рецепт приготування мафінів з полуницею, лимонною цедрою, лимонним соком, рикоттой, пахтою і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони робляться неймовірно швидко і просто, тому легко можуть бути приготовлені на сніданок. розпушувача— 1 1/2 чайних...

Крепи зі сливою, рікоттою і медом

Крепи зі сливою, рікоттою і медом

Рецепт приготування французьких млинців зі сливами, мускатним горіхом, корицею, медом, рікоттою і листям м'яти. опис приготування: Ці млинці чудово поєднуються і з іншими фруктами, наприклад, з персиками, нектаринами і абрикосами. Тісто для млинців ви можете приготувати заздалегідь, для 1-2 дн...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...