Рецепт Китайська капуста з медом
Легкий рецепт приготування китайської капусти.
кількість порцій: 4
- качан китайської капусти— 1 штука
- свіжого кореня імбиру— 1 штука(1см)
- часник— 1 зубчик
- невеликий гострий перчик— 1 штука
- соєвого соусу— 4 Ст. ложки
- меду— 2 Ст. ложки
- апельсинового соку— 0,5 склянки
- рослинної олії— 1 Ст. ложка
Перчик розрізати навпіл, видалити насіння, м'якоть промити холодною водою
і дрібно нарізати. Розігріти масло в сковороді (бажано в воке). обсмажити імбир, часник і перець. 1 хв.
Покласти в сковороду капусту. влити
соєвий соус
Додати мед і апельсиновий сік. Готувати при постійному перемішуванні 1 хв. Відразу ж подати до столу.
Подібні рецепти
Мексиканський сніданок «одна сковорідка»
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...
Китайська локшина
Покажу вам сьогодні, як приготувати китайську локшину з овочами. Це буде блюдо з азіатськими мотивами. Локшину доповнимо великою кількістю овочів і цікавою заправкою. Готується все просто, ви впораєтеся опис приготування: Отже, відкривайте рецепт і дивіться докладну інструкцію. впевнена, проце...
Кисіль з геркулесу з медом
Давайте згадаємо незаслужено забутий, але такий смачний і корисний рецепт киселю з геркулесу. Такий напій приємно наситить і вгамує спрагу. Перед подачею гарненько охолодіть його в холодильнику. опис приготування: Рецепт вівсяного киселю дуже древній, ще наші предки готували цей напій. Я насті...
Журавлинний морс з медом
Морси гарні своїм натуральним ягідним соком і збереженням вітамінів. опис приготування: Журавлинний морс сам по собі вже чудове джерело різних корисних елементів. А в поєднанні з медом виходить корисний і дуже свіжий напій. журавлини— 700 грам меду— 300 грам 1. Ягоди ретельно перебираєм...
Крем-брюле з лавандою і медом
Рецепт приготування десерту з вершків, молока, сушеної лаванди, жовтків, пісочний і мед. опис приготування: Знаменитий вершковий десерт з карамельною скоринкою доповнений медом і сушеної лавандою. молока— 3/4 склянки сушеної лаванди— 1 1/2 Ст. ложки(плюс лаванда для посыпки) жовтків— 8 штук ...