Рецепт Крем-брюле з лавандою і медом
Рецепт приготування десерту з вершків, молока, сушеної лаванди, жовтків, пісочний і мед.
опис приготування:
Знаменитий вершковий десерт з карамельною скоринкою доповнений медом і сушеної лавандою.
- молока— 3/4 склянки
- сушеної лаванди— 1 1/2 Ст. ложки(плюс лаванда для посыпки)
- жовтків— 8 штук
- цукру— 1/2 склянки(плюс 4 столові ложки цукру для посипання)
- квіткового меду— 2 Ст. ложки
2. Тим часом збити яєчний жовток, 1/2 склянки цукру і мед в окремій мисці до однорідної маси. Додати молочну суміш і знову збити.
3. Процідити через дрібне сито і прибрати піну. Поставити в холодильник мінімум на 4 годину.
4. Розігріти духовку до 175 градусів. Заповнити сумішшю 5-6 горщиків для випікання.
5. Поставити горщики на деко і додати достатню кількість гарячої води, щоб вона доходила до середини горщиків. Накрити фольгою і поставити в духовку. Випікати протягом 40 хвилин.
6. Вийняти деко з духовки і охолодити крем-брюле в водяній бані 5 хвилин. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на кілька годин або на ніч.
7. Перед подачею посипати верхівку десерту тонким шаром цукру і підпалити спеціальної газовим пальником або запекти під максимально розігрітим грилем протягом 5 хвилин, поки поверхня не стане карамельної.
8. Посипати десерт сушеної лавандою. подавати охолодженим.
Подібні рецепти
Мигдальне печиво з лавандою
& Quot; Каштани з медом" — звучить дивно, але виходить настільки смачно, що десерт ризикує стати вашою улюбленою солодкістю до чаю. Крім того, тут присутній екзотичні плоди фейхоа. Дуже незвичайно! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування каштанів з медом. Десерт має дуже цікавим см...
Кисіль з геркулесу з медом
Давайте згадаємо незаслужено забутий, але такий смачний і корисний рецепт киселю з геркулесу. Такий напій приємно наситить і вгамує спрагу. Перед подачею гарненько охолодіть його в холодильнику. опис приготування: Рецепт вівсяного киселю дуже древній, ще наші предки готували цей напій. Я насті...
Китайська капуста з медом
Легкий рецепт приготування китайської капусти. кількість порцій: 4 качан китайської капусти— 1 штука свіжого кореня імбиру— 1 штука(1см) часник— 1 зубчик невеликий гострий перчик— 1 штука соєвого соусу— 4 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки апельсинового соку— 0,5 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка ...
Журавлинний морс з медом
Морси гарні своїм натуральним ягідним соком і збереженням вітамінів. опис приготування: Журавлинний морс сам по собі вже чудове джерело різних корисних елементів. А в поєднанні з медом виходить корисний і дуже свіжий напій. журавлини— 700 грам меду— 300 грам 1. Ягоди ретельно перебираєм...
Крепи зі сливою, рікоттою і медом
Рецепт приготування французьких млинців зі сливами, мускатним горіхом, корицею, медом, рікоттою і листям м'яти. опис приготування: Ці млинці чудово поєднуються і з іншими фруктами, наприклад, з персиками, нектаринами і абрикосами. Тісто для млинців ви можете приготувати заздалегідь, для 1-2 дн...