Рецепт Крем-карамель в горщиках
Рецепт приготування французького десерту з вершків, молока, цукру і яєць.
опис приготування:
Pot de crème - класичний французький десерт, який переводиться дослівно як «горщик із заварним кремом». За своїм приготування Pot de crème схожий з крем-брюле, але відрізняється від нього меншим вмістом вершків і більш легкою консистенцією.
- великих яйця— 2 штуки
- великих яєчних жовтків— 5 штук
відсипати 1/4 чашки цукру і відкласти в сторону. Нагріти середню каструлю з товстим дном на середньому вогні і насипати 2 столові ложки цукру, що залишився. Як тільки цукор розтане, перемішати. Коли колір стане однорідним, додати ще 2 столові ложки цукру і продовжувати розмішувати, поки він не розтане. Додати решту 1/4 чашки цукру, по 2 столові ложки за один раз. Коли весь цукор стане бурштинового кольору, додати теплі вершки і молоко, постійно помішуючи. Суміш буде пузиритися. Зняти каструлю з вогню.
2. Помістити яйця, жовтки і решту 1/4 чашки цукру в велику склянку мірний стаканчик або невелику миску і збити. продовжуючи збивати, додати трохи карамельної маси. Робіть це акуратно, щоб яйця не згорнулися. Влити в рідину. Якщо на поверхні крему є піна, зніміть її ложкою. Вилити крем в горщики. Налити достатню кількість гарячої води з чайника в форму, щоб вона наполовину покривала горщики з кремом. Щільно закрити форму поліетиленовою плівкою, залишивши два отвори в двох протилежних кутках.
3. випікати десерт 35-40 хвилин, поки верхівка не стане темною, а центр десерт не буде погойдуватися, якщо горщик злегка потрясти. Обережно вийняти форму з духовки і дати охолонути протягом 10 хвилин, потім зняти поліетиленову плівку і поставити горщики на стійку для охолодження. Помістити десерт в холодильник, коли він досягне кімнатної температури. Коли крем охолоне, вільно накрити горщики поліетиленовою плівкою. Подавати десерт охолодженим, прикрасивши при бажанні збитими вершками. Якщо десерт був в холодильнику кілька годин або ніч, дати постояти 20 хвилин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Полуничне варення (швидко, смачно, просто)
Курка з грибами в горщиках — дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Їжа в горщиках завжди користується величезною популярністю і народною любов'ю через особливу подачі і неймовірного смаку! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування курки з грибами в горщиках. Блюдо надзви...
Куряче печеня в горщиках
Якщо ви в пошуку смачного і не дуже калорійного блюда, то пропоную вашій увазі рецепт курячого спекотного в горщиках. Цей варіант прекрасно підійде і для обіду, і для вечері. опис приготування: Зберігаючи максимум корисних властивостей овочів та м'яса, куряче печеня в горщиках є не тільки смач...
Класичний крем-брюле
Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...
Крем для безе
Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...