Рецепт Курка з грибами в горщиках

Рецепт Курка з грибами в горщиках
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курка з грибами в горщиках — дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Їжа в горщиках завжди користується величезною популярністю і народною любов'ю через особливу подачі і неймовірного смаку!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування курки з грибами в горщиках. Блюдо надзвичайно просте, але в той же час досить ситне! При подачі на стіл засипте в горщики подрібнену зелень. Дайте горшочкам пару хвилин настоятися, перед тим як починати трапезу. вдалого приготування!

  • Курячі стегна— 2 штуки(або стегенця)
  • печериці— 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 4 штуки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • вода— 1 Склянка
Курка з грибами в горщиках - фото крок 1 Дрібно наріжте цибулю, морква — кільцями, а печериці — тонкими пластинками.

Курка з грибами в горщиках - фото крок 2 Обсмажуємо на олії цибулю і моркву до золотистого кольору.

Курка з грибами в горщиках - фото крок 3 додаємо печериці, смажимо ще 5 хвилин.

Курка з грибами в горщиках - фото крок 4 Курку промиваємо і обрізаємо зайві частини.

Курка з грибами в горщиках - фото крок 5 Картоплю ріжемо середніми кубиками.

Курка з грибами в горщиках - фото крок 6 Кладемо курку в горщики, зверху кладемо картопля.

Курка з грибами в горщиках - фото крок 7 Кладемо зверху зажарочку, сіль за смаком. Можна додати півсклянки води, щоб овочі гасилися.

Курка з грибами в горщиках - фото крок 8 запікаємо 1 час, температура 220 градусів. Смачного!

Подібні рецепти

Крем-карамель в горщиках

Рецепт картоплі в горщиках в духовці

Рецепт приготування французького десерту з вершків, молока, цукру і яєць. опис приготування: Pot de crème - класичний французький десерт, який переводиться дослівно як «горщик із заварним кремом». За своїм приготування Pot de crème схожий з крем-брюле, але відрізняється від нього меншим вмісто...

Куряче печеня в горщиках

Куряче печеня в горщиках

Якщо ви в пошуку смачного і не дуже калорійного блюда, то пропоную вашій увазі рецепт курячого спекотного в горщиках. Цей варіант прекрасно підійде і для обіду, і для вечері. опис приготування: Зберігаючи максимум корисних властивостей овочів та м'яса, куряче печеня в горщиках є не тільки смач...

Курка з білими грибами

Курка з білими грибами

Ніжне куряче філе гаситься з білими грибами і вершками. Блюдо подається до столу з гарніром, наприклад, з картоплею, рисом або гречкою. Підійде на обід або вечерю. рекомендую спробувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування курки з білими грибами. Куряче м'ясо нарізаємо шм...

Курка з грибами і артишоками

Курка з грибами і артишоками

Тушковані курячі ніжки з грибочками і артишоками. Як гарнір використовуємо макарони. кількість порцій: 8 курині ніжки— 8 штук сіль— 2 щіпки(за смаком) чорний перець— 2 щіпки(за смаком) оливкова олія— 3 Ст. ложки печериці— 450 грам часник— 5 зубчиків біле вино— 1/2 склянки артишок— 400 грам густ...

Курка з грибами шиітаке

Курка з грибами шиітаке

Рецепт приготування курячих грудок з грибами шиітаке. кількість порцій: 6-10 Курячі грудки— 4 штуки Соєвий соус— 6 Ст. ложок Устричний соус— 3 Ст. ложки Цибуля ріпчаста— 1 штука часник— 6 зубчиків чилі— 3 штуки(краще Серано) морква— 4 штуки(середня) Стручкова квасоля— 2 склянки(заморожена або с...