Рецепт Курка з грибами в горщиках
Курка з грибами в горщиках — дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Їжа в горщиках завжди користується величезною популярністю і народною любов'ю через особливу подачі і неймовірного смаку!
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування курки з грибами в горщиках. Блюдо надзвичайно просте, але в той же час досить ситне! При подачі на стіл засипте в горщики подрібнену зелень. Дайте горшочкам пару хвилин настоятися, перед тим як починати трапезу. вдалого приготування!
- Курячі стегна— 2 штуки(або стегенця)
- печериці— 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
- морква— 1 штука
- Картопля— 4 штуки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- вода— 1 Склянка
Обсмажуємо на олії цибулю і моркву до золотистого кольору.
додаємо печериці, смажимо ще 5 хвилин.
Курку промиваємо і обрізаємо зайві частини.
Картоплю ріжемо середніми кубиками.
Кладемо курку в горщики, зверху кладемо картопля.
Кладемо зверху зажарочку, сіль за смаком. Можна додати півсклянки води, щоб овочі гасилися.
запікаємо 1 час, температура 220 градусів. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт картоплі в горщиках в духовці
Рецепт приготування французького десерту з вершків, молока, цукру і яєць. опис приготування: Pot de crème - класичний французький десерт, який переводиться дослівно як «горщик із заварним кремом». За своїм приготування Pot de crème схожий з крем-брюле, але відрізняється від нього меншим вмісто...
Куряче печеня в горщиках
Якщо ви в пошуку смачного і не дуже калорійного блюда, то пропоную вашій увазі рецепт курячого спекотного в горщиках. Цей варіант прекрасно підійде і для обіду, і для вечері. опис приготування: Зберігаючи максимум корисних властивостей овочів та м'яса, куряче печеня в горщиках є не тільки смач...
Курка з білими грибами
Ніжне куряче філе гаситься з білими грибами і вершками. Блюдо подається до столу з гарніром, наприклад, з картоплею, рисом або гречкою. Підійде на обід або вечерю. рекомендую спробувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування курки з білими грибами. Куряче м'ясо нарізаємо шм...
Курка з грибами і артишоками
Тушковані курячі ніжки з грибочками і артишоками. Як гарнір використовуємо макарони. кількість порцій: 8 курині ніжки— 8 штук сіль— 2 щіпки(за смаком) чорний перець— 2 щіпки(за смаком) оливкова олія— 3 Ст. ложки печериці— 450 грам часник— 5 зубчиків біле вино— 1/2 склянки артишок— 400 грам густ...
Курка з грибами шиітаке
Рецепт приготування курячих грудок з грибами шиітаке. кількість порцій: 6-10 Курячі грудки— 4 штуки Соєвий соус— 6 Ст. ложок Устричний соус— 3 Ст. ложки Цибуля ріпчаста— 1 штука часник— 6 зубчиків чилі— 3 штуки(краще Серано) морква— 4 штуки(середня) Стручкова квасоля— 2 склянки(заморожена або с...