Рецепт Куряче печеня в горщиках
Якщо ви в пошуку смачного і не дуже калорійного блюда, то пропоную вашій увазі рецепт курячого спекотного в горщиках. Цей варіант прекрасно підійде і для обіду, і для вечері.
опис приготування:
Зберігаючи максимум корисних властивостей овочів та м'яса, куряче печеня в горщиках є не тільки смачним, але і корисним. Якщо хочеться трохи урізноманітнити це блюдо, то пропоную додати трохи чорносливу. Він додасть жаркого не тільки пікантності смаку, але і незабутній аромат. Зі спеціями теж можете експериментувати за власним бажанням. взагалі, рецепт курячого спекотного в горщику дуже простий, освоїти його зможе кожен. хай щастить!
- курячі стегна— 2 штуки
- Картопля— 2 штуки
- Помідори черрі— 3 штуки
- морква— 0.5 штуки
- Лук-пориста— 0.5 штуки
- часник— 1-2 зубчиків
- чорнослив— 2-3 штук
- бульйон— 4-6 Ст. ложок
- Лавровий лист— 2 штуки
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
2. Моркву і цибулю-порей нарізати тонкими кружечками (якщо використовуєте ріпчасту цибулю, тоді овочі нарізати кубиками). На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди овочі і злегка обсмажити їх.
3. Картопля і м'ясо необхідно нарізати невеликими шматочками. Помідори порізати на четвертинки, а чорнослив - навпіл. Часник очистити і нарізати тонкими скибочками. зелень подрібнити. Тепер можна збирати всі інгредієнти. На дно горщика викласти картоплю, потім покласти курку і обсмажені овочі. Зверху покласти кілька шматочків часнику, чорнослив і помідори.
4. Зверху можна знову покласти кілька шматочків картоплі і зелень. Посолити і поперчити все за смаком, акуратно покласти лавровий лист. Залити горщик бульйоном і відправити в добре розігріту духовку.
5. через 1 годину куряче печеня в горщиках в домашніх умовах готове. Тепер можна прибрати лавровий лист, а вміст горщиків перемішати і залишити ще на 15-25 хвилин в теплі. Подавати блюдо можна прямо в горщику.
Подібні рецепти
Печеня з яловичини в горщиках
Рецепт приготування курки з овочами. американська кухня. кількість порцій: 4 курка— 1,5 кілограма(2 ніжки і 2 грудки) червоний картопля— 500 грам морква— 450 грам фенхель— 450 грам чебрець— 2 чайних ложки(нарізаний ) сіль— 1 штука(за смаком) перець— 1 штука(за смаком) оливкова олія— 3 Ст. ложки...
Крем-карамель в горщиках
Рецепт приготування французького десерту з вершків, молока, цукру і яєць. опис приготування: Pot de crème - класичний французький десерт, який переводиться дослівно як «горщик із заварним кремом». За своїм приготування Pot de crème схожий з крем-брюле, але відрізняється від нього меншим вмісто...
Курка з грибами в горщиках
Курка з грибами в горщиках — дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Їжа в горщиках завжди користується величезною популярністю і народною любов'ю через особливу подачі і неймовірного смаку! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування курки з грибами в горщиках. Блюдо надзви...
Куряче чилі
Рецепт приготування курячого чилі. кількість порцій: 6 Курячі грудки— 1.5 кілограма Курячий бульйон— 1 Склянка Зелена цибуля— 1 Склянка(порізати) Цибуля— 1 Склянка(порізати) часник— 2 зубчики зелений чилі— 1 штука(рубаний) червоний чилі— 2 штуки(рубаний) Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок(або рослинн...
Куряче філе швидко і смачно
Для того щоб приготувати швидко і смачно куряче філе, достатньо придбати курячі грудки і яйця зі спеціями для панірування. Рекомендується для сімейної вечері або зустрічі гостей на швидку руку. опис приготування: Куряче філе готується швидко. Страву можна з успіхом застосувати для зустрічі гос...