Рецепт Крем-суп з курки
Пропоную вашій увазі крем-суп з курки — один з найніжніших і ситних крем-супів, які мені доводилося готувати і пробувати. Прекрасний спосіб зігрітися в зимову пору року.
опис приготування:
Вперше крем-суп з курки мені довелося спробувати в якомусь ресторані — вже й не пам'ятаю, в якому. сподобалося, дізнався у офіціанта складу супу, спробував відтворити вдома — вийшло дуже навіть смачно. Тепер гарячий і ситний крем-суп з курки — просто незамінний перша страва в холодну пору року. хай щастить!
- Курячі стегна— 800 грам
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Перець чорний горошком— 5 штук
- вершки 10-11% — 250 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Картопля— 100 грам
- Лавровий лист— 1 штука
- горошок консервований— 300 грам
- морква— 100 грам
- Рослинна олія— 25 мілілітрів
Очищену курку заливаємо водою (близько 1,5 L) і варимо 15-20 хвилин, постійно знімаючи пінку.
Картопля очищаємо, миємо й нарізаємо такими брусочками, як на фото.
Варимо картоплю з куркою ще близько 20 хвилин. Потім бульйон проціджуємо, м'ясо курки очищаємо від кісток.
Картопля з куркою подрібнюємо в блендері з невеликим додаванням стакан (приблизно 1 склянка) бульйону.
Картопляно-куряче пюре кладемо назад в бульйон, солимо, перчим, додаємо лавровий лист і варимо ще близько 8 хвилин.
Зелений горошок подрібнюємо за допомогою блендера.
Заливаємо горошок вершками, збиваємо ще раз. Отриману масу вводимо в бульйон.
Моркву чистимо і нарізаємо тонкими брусочками.
Лук теж дрібно нарізаємо.
Обсмажуємо цибулю з морквою 6-7 хвилин в рослинному маслі, постійно помішуючи.
Додаємо обсмажені цибулю і моркву в каструлю з супом, варимо ще 3-4 хвилини, після чого знімаємо з вогню. Даємо супу настоятися під кришкою — і його можна подавати.
Смачного!
Подібні рецепти
Кращий рецепт курки по-французьки з майонезом
Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...
Котлети зі свинини і курки «Пухнасті»
Я дуже люблю поєднання свинини з курячим філе. Ось сьогодні у мене котлети з таким фаршем. Але це не головне в даному рецепті. Котлети дійсно виходять пухнастими. дивіться рецепт, все зрозумієте! опис приготування: Пухнастими котлети виходять завдяки хлібній крихті, в якій вони обсмажуються. в...
Кучмачі з курки
Люблю пробувати страви різних кухонь, а вподобані обов'язково готую самостійно. Ось так я знайшов рецепт, як приготувати кучмачі з курки, який одного разу спробував в грузинському ресторані. опис приготування: Блюдо традиційно вважається закусочним, тому його подають перед гарячим. Основою для...
Котлети з курки і кабачків
Котлети з курки і кабачків - це не тільки смачно і ситно, але корисно. Порадуйте свою сім'ю, приготувавши котлети з курки і кабачків за цим рецептом. опис приготування: котлети, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ніжними і соковитими. Таке блюдо буде смачним навіть в холодному вигляді,...
Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...