Рецепт Курка на грилі з табула

Рецепт Курка на грилі з табула
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування курки на грилі зі східним салатом табула з крупи булгур, петрушки, помідорів і огірків.

опис приготування:

Нагріти гриль до високої температури. У невеликій каструлі довести 3/4 склянки води до кипіння. Додати булгур, приправити сіллю і перцем і готувати 1 хвилину. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин. У середній мисці змішати булгур, петрушку, огірок, помідор, 1 столову ложку лимонного соку, 1 столову ложку масла.

У невеликій мисці змішати разом 1 столову ложку масла, 1 столову ложку лимонного соку і часник, приправити сіллю і перцем. Злегка змастити гарячу решітку олією. Приправити курку сіллю і перцем. Смажити на грилі до готовності близько 4 хвилин з кожного боку. Змастити курку сумішшю масла і лимонного соку і подавати з салатом табула.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • свіжої петрушки— 1 1/2 склянки
  • огірка— 1/2 штуки
  • великий помідор— 1 штука
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • зубчик часнику— 1 штука
  • курячих стегенець без шкіри— 8 штук
Нагріти гриль до високої температури. У невеликій каструлі довести 3/4 склянки води до кипіння. Додати булгур, приправити сіллю і перцем і готувати 1 хвилину. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин. У середній мисці змішати булгур, петрушку, огірок, помідор, 1 столову ложку лимонного соку, 1 столову ложку масла.

У невеликій мисці змішати разом 1 столову ложку масла, 1 столову ложку лимонного соку і часник, приправити сіллю і перцем. Злегка змастити гарячу решітку олією. Приправити курку сіллю і перцем. Смажити на грилі до готовності близько 4 хвилин з кожного боку. Змастити курку сумішшю масла і лимонного соку і подавати з салатом табула.


Подібні рецепти

Курка на грилі з гарбузовим соусом

Курка на грилі з лаймом і чилі

Рецепт приготування смажених на грилі курячих грудок з соусом з лука, салат, гарбуза і кінзи. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і перець халапеньо, готувати, помішуючи, до м'якості, від 5 до 8 хвилин. Додати насіння...

Курка на грилі

Курка на грилі

Хочу вам показати, як приготувати курку на грилі. Це буде м'ясо з апетитною скоринкою в пряному кисло-солодкому маринаді. Готувати будемо на відкритому повітрі на грилі. Відмінно для пікніка на природі. опис приготування: Хочу підказати вам одну хитрість, яка може бути корисною: приготований с...

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі — ще один рецепт в скарбничку любителів гриля і взагалі приготування їжі на відкритому повітрі. Рецепт курячих стегон гриль дуже простий, його фішка — в дуже смачне маринаді. опис приготування: Існують тисячі рецептів приготування курячих стегон на грилі. адже, по суті, ...

Кета на грилі

Кета на грилі

Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...

Червона риба на грилі

Червона риба на грилі

Приготувати дивно соковиту, ароматну і дуже смачну рибку досить просто. Пропоную на замітку любителям різноманітності відмінний варіант, як зробити червону рибу на грилі. опис приготування: Якщо до стейкам на вогні все давно вже звикли, то червона риба на грилі в домашніх умовах на дерев'яних ...