Рецепт Курячі стегна на грилі

Рецепт Курячі стегна на грилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 13 г. 0 хв.
Курячі стегна на грилі — ще один рецепт в скарбничку любителів гриля і взагалі приготування їжі на відкритому повітрі. Рецепт курячих стегон гриль дуже простий, його фішка — в дуже смачне маринаді.

опис приготування:

Існують тисячі рецептів приготування курячих стегон на грилі. адже, по суті, принцип приготування скрізь однаковий, відрізняються тільки маринади. Вибрати оптимальний рецепт нелегко: в одних виходить занадто гостро, в інших — занадто солодко… Цей рецепт курячих стегон гриль — не такий Я постарався вибрати смачний, але найбільш прийнятний і усереднений у смакову плані маринад, який напевно сподобається всім. У всякому разі я дуже на це сподіваюся!

  • Курячі стегна без кісток— 1 кілограм
  • спеції— 2 чайних ложки(koriandr, паприка і мелений чилі)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
  • Оливкова олія— 2 чайних ложки
  • Цибуля— 1 штука
Курячі стегна на грилі - фото крок 1 складові. Так, так, це не помилка — курячі стегна дійсно маринуються в молоці зі спеціями

Курячі стегна на грилі - фото крок 2 Візьміть невелику мисочку для приготування маринаду. Змішайте в ній дрібно-дрібно нарізану цибулю, спеції, пропущений через прес або роздавлений в ступці часник, сіль.

Курячі стегна на грилі - фото крок 3 Додайте молоко і оливкове масло. гарненько перемішайте.

Курячі стегна на грилі - фото крок 4 Візьміть велику миску, в якій будуть маринуватися курячі стегна. На її дно вилийте трохи маринаду, покладіть пару курячих стегенець.

Курячі стегна на грилі - фото крок 5 Продовжуйте по черзі додавати маринад і курячі стегенця, поки вони не закінчаться. Маринадом заливаємо стегенця зверху. Можна просто покласти все стегенця в миску, залити маринадом і перемішати, але зі свого досвіду можу сказати, що в такому випадку курка може не промаринуватися. Щоб маринад змішався з куркою найкращим чином, потрібно по черзі класти шматочки курки і додавати потроху маринаду.

Курячі стегна на грилі - фото крок 6 накриваємо миску (кришкою або харчовою плівкою) і ставимо в холодильник на 12 годин. Не вірте тим, хто говорить вам, що курку досить маринувати пару годин — її за великим рахунком можна взагалі не маринувати, але якщо ви хочете дійсно смачні курячі стегна гриль — маринують як мінімум 8, а краще — Усе 12 годин.

Курячі стегна на грилі - фото крок 7 Розігрійте гриль або вугілля. Викладіть замариновані курячі стегна на гриль і готуйте по 8-10 хвилин з кожного боку. Точний час залежить від температури, при якій смажаться стегна.

Курячі стегна на грилі - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегна без шкіри

Курячі стегна на сковороді

Курячі стегна без шкіри, запечені в духовці, - це дієтичне блюдо, і спасибі борозенки, приготування займає набагато менше часу. До того ж, особливий смак і аромат їм надають прованські трави. опис приготування: Готувати за цим рецептом легко і просто. А результат перевершує всі очікування. Сам...

Курячі стегна по-марокканські

Курячі стегна по-марокканські

Давно задивляється на рецепти марокканської кухні, але для початку вибрала рецепт простіше: курячі стегна по-марокканські під соусом "; Чермула ";. Розповім і покажу, як приготувати це смачне блюдо. опис приготування: Соус «Чермула» - це марокканський відповідь на італійський соус «песто», гот...

Курячі стегна з гречкою в духовці

Курячі стегна з гречкою в духовці

Напевно, складно придумати більш корисне і просте блюдо, ніж курячі стегна з гречкою в духовці. До того ж це дуже смачно і ситно. На обід або вечерю відмінне блюдо для всієї родини. опис приготування: Курячі стегна з гречкою в духовці приготувати дуже просто і швидко. 25-30 хвилин вистачить, щ...

Курячі стегна без кістки

Курячі стегна без кістки

Шукайте нові цікаві страви? Пропоную вам звернути увагу на цей варіант, як приготувати курячі стегна без кістки на грилі. Пікантний маринад надає їм неймовірний смак і аромат. опис приготування: подивіться, як приготувати курячі стегна без кістки в домашніх умовах. Робити це можна також в духо...

Курячі стегна під соусом

Курячі стегна під соусом

Курячі стегна - відмінний варіант смачного і ситної вечері, якщо знати, як їх правильно приготувати. Я пропоную гасити стегенця в оригінальному сметанному соусі з часником і паприкою. опис приготування: Я дуже люблю тушкувати курку в сметанному соусі з різними добавками: із зеленню, часником, ...