Рецепт Курячі стегна без шкіри

Рецепт Курячі стегна без шкіри
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Курячі стегна без шкіри, запечені в духовці, - це дієтичне блюдо, і спасибі борозенки, приготування займає набагато менше часу. До того ж, особливий смак і аромат їм надають прованські трави.

опис приготування:

Готувати за цим рецептом легко і просто. А результат перевершує всі очікування. Самі звичайні курячі стегна, але тільки без шкіри, завдяки дивовижному соусу з прованських трав і оливкового масла виходять м'якими, ніжними і соковитими. Поперечні надрізи допомагають м'яса добре промаринуватися і проникнути соусу вглиб м'якоті. Значно скорочується час приготування. Найважче місце для термообробки (між кісткою і м'якоттю) запікається з такою ж швидкістю, як інша частина стегна. До того ж, приготовані без шкурки, курячі стегна значно корисніше, особливо для тих, хто стежить за своєю фігурою. Цей рецепт гарний ще й тим, що можна зробити заготовку страви заздалегідь, поставити її в холодильник години на два (або ж на всю ніч), а потім готувати.

  • Курині ніжки— 2 штуки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Прованські трави— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 штуки
  • сіль— За смаком
Курячі стегна без шкіри - фото крок 1 1. Перед тим як приготувати курячі стегна без шкіри, необхідно зняти з них шкіру. Потім зробіть поперечні надрізи з двох сторін. Підготуйте соус: для цього змішайте оливкова олія, сіль, прованські трави і часник.

Курячі стегна без шкіри - фото крок 2 2. Ретельно натріть м'якоть курячого стегна, намагайтеся потрапити в надрізи. Покладіть в форму для запікання (краще використовувати вогнетривку кераміку). зачекайте хвилин 20, щоб соус краще просочився. Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте в неї форму.

Курячі стегна без шкіри - фото крок 3 3. запікайте 20-25 хвилин. Коли страва буде готове, подавайте його з зеленню і овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегна без кістки

Філе качиної грудки без шкіри

Шукайте нові цікаві страви? Пропоную вам звернути увагу на цей варіант, як приготувати курячі стегна без кістки на грилі. Пікантний маринад надає їм неймовірний смак і аромат. опис приготування: подивіться, як приготувати курячі стегна без кістки в домашніх умовах. Робити це можна також в духо...

Курячі стегна під соусом

Курячі стегна під соусом

Курячі стегна - відмінний варіант смачного і ситної вечері, якщо знати, як їх правильно приготувати. Я пропоную гасити стегенця в оригінальному сметанному соусі з часником і паприкою. опис приготування: Я дуже люблю тушкувати курку в сметанному соусі з різними добавками: із зеленню, часником, ...

Курячі стегна з апельсинами

Курячі стегна з апельсинами

Захотілося екзотики на обід, ось я і вирішила поекспериментувати з курочкою. Погляд впав на апельсини, і рецепт прийшов в голову сам по собе. ось, як приготувати курячі стегна з апельсинами. опис приготування: Приготувати курячі стегенця по моїм рецептом не важко. Чому я вибрала поєднання саме...

Курячі стегна з гречкою в духовці

Курячі стегна з гречкою в духовці

Напевно, складно придумати більш корисне і просте блюдо, ніж курячі стегна з гречкою в духовці. До того ж це дуже смачно і ситно. На обід або вечерю відмінне блюдо для всієї родини. опис приготування: Курячі стегна з гречкою в духовці приготувати дуже просто і швидко. 25-30 хвилин вистачить, щ...

Курячі стегна з гірчицею в духовці

Курячі стегна з гірчицею в духовці

Щоб ситно і смачно нагодувати своїх рідних, приготуйте запечені курячі стегна, приправивши їх незвичайним соусом. Дуже пікантними виходять стегна з гірчицею і часником. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: Швидкість і легкість приготування для мене є головним достоїнством курячого м'я...