Рецепт Курка в медово-соєвому соусі з кунжутом
Азіатський рецепт курки в медово-соєвому соусі не вимагає від вас особливих зусиль. Спершу обсмажте куряче м'ясо, окремо приготуйте соус і занурте в нього вже готове м'ясо. Детальніше в рецепті нижче.
опис приготування:
Курку для рецепта можна обсмажити у фритюрі або на сковороді. Рисове вино можете замінити сухим білим вином. Подавайте м'ясо гарячим, прикрасивши його кунжутом. До нього відмінно підійде гарнір з відвареного рису, що традиційно для азіатських країн.
- Курячі грудки— 2 штуки
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Склянка
- насіння кунжуту— За смаком
- Яєчний білок— 2 штуки
- Соєвий соус— 1/4 склянки(+2 столові ложки)
- рисове вино— 1 Ст. ложка
- часник— 3 зубчики
- Корінь імбиру тертий— За смаком(на кінчику чайної ложки)
- Курячий бульйон— 3/4 склянки
- мед— 1/4 склянки
- Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
- рисовий оцет— 2 чайних ложки
- Кунжутну олію— 1,5 Ст. ложки
2. Почистіть і подрібніть імбир з часником. Приготуйте соус: змішайте в окремій мисці ¾ склянки курячого бульйону, 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю, соєвий соус (2 ст. ложки), мідь, цукор, рисовий оцет. Перемішуйте до повного розчинення крохмалю і меду.
3. Налийте кунжутне масло в каструлю, поставте її на вогонь, а коли масло підігріється до потрібної температури, додайте часник і імбир, готуйте протягом хвилини.
4. Влийте в каструлю соус, доведіть до кипіння і готуйте ще 1 хвилину. Потім зніміть з вогню.
5. змішайте 1 стакан кукурудзяного крохмалю з сіллю в невеликій ємності. Дістаньте шматочки курки з маринаду і по черзі обваляйте їх в крохмальної суміші. Покладіть курячі шматочки на тарілку, попередньо струшівая зайвий крохмаль.
6. Приготуйте фритюрницю: налийте в неї рослинне масло і розігрійте до 190 градусів. Обсмажте курку до золотисто-коричневого кольору. Зробіть це в кілька підходів.
7. Перемістіть готові шматочки на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
8. Викладіть курку в соус, постійно перемішуючи доведіть до кипіння і варіть після закипання пару хвилин.
9. Подавати блюдо можна з приготованим на пару рисом і прикрасивши насінням кунжуту. Смачного!
Подібні рецепти
Свинина по-Мілан
Коли збирається компанія і проводить довгий час разом, хочеться чимось перекусити. На допомогу приходять легкі гарячі страви. дивіться, як приготувати крильця курячі в медово-гірчичному соусі. опис приготування: думаю, що багатьом стане в нагоді мій рецепт про те, як приготувати крильця в соус...
Крильця в медово-гірчичному соусі
Цей маринад відмінно поєднується з будь-якими частинами курки, але з крильцями виходить особливо смачно. Спробуйте приготувати таку страву хоч разок, і воно відразу стане хітом у вашій родині. опис приготування: Чи збираєтеся приготувати смачну вечерю для своїх рідних, тоді у мене є для вас ду...
Куряче філе в медово-гірчичному соусі
Куряче філе в медово-гірчичному соусі — класичне блюдо з курки, рецепт якого є канонічним у французькій кухні. відмінне блюдо: готується в два рахунки, а виходить дуже святковим. опис приготування: Куряче філе в медово-гірчичному соусі — це осінній рецепт. І за кольорами це блюдо нагадує осінь...
Куряча грудка з яблуками в медово-гірчичному соусі
Краще використовуйте тверді яблука, щоб вони тримали форму і не розпалися під час приготування. Спробуйте оригінальний рецепт, як приготувати курячу грудку з яблуками в медово-гірчичному соусі. опис приготування: Тут ідеально підійдуть кисло-солодкі або кислі сорти яблук. Спершу варто обсмажит...
Курка з брокколі, рисом і кунжутом
Рецепт приготування смаженої курки з коричневим рисом, брокколі, зеленою цибулею, медом і кунжутом. опис приготування: Помістити середню каструлю у велику каструлю з водою, відкласти в сторону. Відварити рис у відповідності з інструкцією. Тим часом зробити соус. У невеликій мисці змішати мед, ...